SW Engineer #16468943

Nabídka pracovní pozice od 3. 9. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Velké Meziříčí (informace o místu práce: Velké Meziříčí)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

SOFTWARE ENGINEER Již od roku 2007 společnost PeopleConsulting úspěšně spolupracuje s celou řadou významných klientů z různých oborů. Spolupracujte s námi a můžete získat nabídky od více zaměstnavatelů a pak si jen vybrat tu nejlepší pracovní příležitost pro vás! Pokud jste vášnivým milovníkem technologií a rádi byste se podíleli na vývoji a optimalizaci řídicích systémů, pak hledáme právě Vás! Jste-li odhodlaní posunout hranice možností hardwaru a zlepšit tak funkčnost a efektivitu systémů, pak budete v našem týmu jako ryba ve vodě. Přidejte se k nám a staňte se součástí týmu odborníků, kteří neustále hledají inovativní způsoby, jak zlepšit naše řídicí systémy a posunout technologii na novou úroveň. Vaše náplň práce: - Vývoj softwaru pro řídicí systémy různých typů motorů, energetických jednotek a zařízení pro klimatizaci, včetně elektronického příslušenství - Konzultace při tvorbě technických zadání - Participace při implementaci vývojových produktů do hromadné výroby

Jiné výhody

Náš klient nabízí: Nabízíme zajímavou práci v dynamické a inovativní české firmě s mezinárodním působením v leteckém průmyslu. Poskytneme vám pololetní a roční prémie a pravidelné zvyšování platu. Dbáme na rovnováhu mezi pracovním a osobním životem a poskytujeme 23 dnů dovolené. A spoustu dalšího! Přidejte se k našemu týmu a pomozte nám dosáhnout nových výšin v leteckém průmyslu!

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Náš klient očekává: - Absolvování VŠ technického směru je nutnou podmínkou / IT, Elektro výhodou / - Požadována je znalost programování mikrokontrolérů v jazyce C - Základní znalosti v oblasti elektronických obvodů a sběrnic CAN, ARINC, RS232/422/485 - Schopnost komunikovat, adaptabilita a touha po osobním růstu!

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Spočítejte si, na čem se dohodla vláda

Kdy půjdete do důchodu? Spočítejte si, na čem se dohodla vláda

Důchodový věk poroste. Nakonec ale zřejmě o trochu mírněji, než původně navrhovalo ministerstvo...více

Mzdy už zase rostou víc než inflace. Mají co dohánět

Mzdy už zase rostou víc než inflace. Mají co dohánět

Průměrná hrubá mzda v letošním druhém čtvrtletí stoupla na 45 854 Kč měsíčně. V porovnání...více

Češi si začnou rozvrhovat, kdy chtějí pracovat. Má to ale háček

Češi si začnou rozvrhovat, kdy chtějí pracovat. Má to ale háček

Takzvané samorozvrhování pracovní doby bude od ledna možné i přímo na pracovišti, nejen...více

Partners Financial Services