014|| Operátor pro příjem zařízení k opravě hledán! Mzda až 26.600 a mnoho benefitů.

Hledaná pozice

Místo práce: Děčín (informace o místu práce: Děčín)

Mzda: 26 600 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme dynamická a rostoucí společnost JOB LEADER, která se zaměřuje na poskytování pracovních příležitostí a hledáme právě tebe.   Co nabízíme: * Stabilní zaměstnání na HPP * Atraktivní mzda 26 600 Kč za práci pouze na ranní směně. * Měsíční Bonusy a Prémie dle Vašeho Výkonu - Vaše dobře odvedená práce se rozhodně vyplatí. * Bohaté benefity, variabilní bonusy, příspěvek na dojíždění, stravenkový paušál, 4 týdny dovolené. * Příjemné pracovní prostředí: Pracujte v moderních a přátelských pracovních prostorách, kde se cítíte jako součást týmu a vaše práce je oceněna. Zajištěná komfortní pracovní poloha, práce pouze v sedě. * Možnost záloh každý týden: Pravidelné zálohy z platu každý týden pro lepší finanční stabilitu. * Péče koordinátora: Individuální péče a podpora ze strany koordinátora pro řešení pracovních otázek a zajištění pohodlného pracovního prostředí.   Náplň práce: * Montáž platebních terminálů: Budete zodpovědný za montáž jednotlivých komponent platebních terminálů podle stanovených postupů a specifikací, abyste zajistili jejich správnou funkci a výkon. * Opravy a údržba: Provádět opravy a údržbu platebních terminálů, které mohou vyžadovat diagnostiku poruch, výměnu součástí a aktualizaci softwaru, aby byly zařízení v optimálním stavu. * Kontrola kvality: Provádět kontrolu kvality hotových platebních terminálů a zajišťovat jejich dodržování vysokých standardů výroby a bezpečnosti. * Pouze ranní směna (vyjímečně odpolední směna) a práce pouze v sedě.   Požadujeme: * Zkušenosti s montáží nebo opravami elektronických zařízení výhodou, ale nejsou nutné. * Spolehlivost, pečlivost a schopnost pracovat podle stanovených postupů a specifikací. * Ochota se neustále učit novým věcem a přispívat k úspěchu našeho týmu. * Trestní bezúhonnost je požadována. * Schopnost práce s počítačem a základní znalost práce s PC. * Praxe ve výrobě nejméně 1 rok je výhodou.   Zajímá vás tato pozice? Nečekejte a použijte odpovědní formulář. Těšíme se na vás a možnost vám více říci o této skvělé příležitosti! Ve snaze eliminovat diskriminaci na základě genderu aktivně vyhledáváme kvalifikované kandidáty bez ohledu na jejich pohlaví a národnost. Z důvodu jazykové úspornosti používáme v inzerátu ženský nebo mužský rod, avšak toto označení zahrnuje všechny genderové identity. Různorodost je pro nás klíčem k úspěchu a inovaci. Přidejte se k nám a buďte součástí této pozitivní změny. Společnost JOB LEADER je zastáncem rovných příležitostí a vítáme různorodost v našem pracovním týmu.

Inzerující společnost

JOB LEADER EUROPE s.r.o., IČO: 28885279

Václavské náměstí 819/43, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Viktor Koordinátor

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Ačkoliv přísnější pravidla pro odchod do předčasného důchodu platí už od loňského října,...více

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Partners Financial Services