016 - Lisař hliníkových profilů se mzdou + 36 500 Kč a více

Hledaná pozice

Místo práce: Děčín (informace o místu práce: Děčín)

Mzda: 36 500–44 600 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme dynamická a rostoucí společnost JOB LEADER, která se zaměřuje na poskytování pracovních příležitostí a hledáme právě tebe.   Náplň práce: Lisování a formování hliníkových profilů podle specifikací a výrobních postupů. Ovládání a nastavování lisovacích strojů a zařízení. Dodržování bezpečnostních standardů a pracovních postupů. Kontrola kvality výrobních procesů a finálních produktů. Spolupráce s ostatními členy týmu pro dosažení stanovených výrobních cílů.   Požadujeme: Minimálně 1,5 roku zkušeností v oboru lisařství, ideálně ve výrobě hliníkových profilů. Vazačský a jeřábnický průkaz výhodou - je možnost ZDARMA si jej u nás udělat Zkušenost s obsluhou lisovacích strojů a zařízení, či ve výrobním prostředí Znalost pracovních postupů a bezpečnostních standardů v průmyslu. Spolehlivost, preciznost a pečlivost v práci.   Co Vám můžeme nabídnout: Stabilní zaměstnání na HPP v nadnárodní společnosti s dlouholetou tradicí. Konkurenceschopnou mzdu a atraktivní benefity. Nástupní mzdu až 36 500 Kč s možností růstu dosažených zkušeností Nadstandartní benefitní program (bonus neabsence, 13. plat, variabilní složky mzdy, příspěvek na stravování aj.) Možnost profesního růstu a rozvoje dovedností napříč pozicemi Moderní pracovní prostředí a přátelskou pracovní atmosféru. Možnost čerpání záloh ze mzdy každý týden5 týdnů dovolené Péče našeho koordinátora po celý průběh pracovního poměru   Přidejte se k nám a buďte součástí týmu, který dodává vysokou kvalitu hliníkových profilů pro širokou škálu průmyslových aplikací!  Volejte ZDARMA použijte odpovědní formulář Ve snaze eliminovat diskriminaci na základě genderu aktivně vyhledáváme kvalifikované kandidáty bez ohledu na jejich pohlaví a národnost. Z důvodu jazykové úspornosti používáme v inzerátu ženský nebo mužský rod, avšak toto označení zahrnuje všechny genderové identity. Různorodost je pro nás klíčem k úspěchu a inovaci. Přidejte se k nám a buďte součástí této pozitivní změny.   Další informace o společnosti JOB LEADER a naše aktuální pracovní příležitosti najdeš na našich webových stránkách použijte odpovědní formulář Společnost JOB LEADER je zastáncem rovných příležitostí a vítáme různorodost v našem pracovním týmu.

Inzerující společnost

JOB LEADER EUROPE s.r.o., IČO: 28885279

Václavské náměstí 819/43, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Michaela Koordinátor

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Ačkoliv přísnější pravidla pro odchod do předčasného důchodu platí už od loňského října,...více

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Partners Financial Services