Telefonická podpora a poradenství - elektronické nástroje

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho klienta, prosperující firmu s více než 20letou historií v oboru internetových technologií zaměřenou na oblasti veřejných zakázek, hledáme vhodného kandidáta na pozici Telefonická podpora a poradenství – elektronické nástroje. Náplň práce: * telefonická a emailová podpora klientů elektronických nástrojů * tvorba a údržba dokumentace nástroje * aktivní sdílení znalostí v týmu * participace na interních projektech oddělení * participace na rozvoji nástroje Požadujeme: * český jazyk slovem i písmem na úrovni rodilého mluvčího * praxi s telefonickou podporou zákazníků * SŠ vzdělání zakončené maturitou * komunikativnost * aktivní a prozákaznický přístup * odolnost vůči stresu * orientaci při řešení problémů a požadavků klientů * pečlivost a důslednost ve zpracování získaných informací * orientace v zákoně o veřejných zakázkách – výhodou * orientace v problematice elektronických aukcí – výhodou --strong--Nabízíme:--/strong-- * perspektivní práci v Brně, ve firmě s více než 20letou historií v oboru internetových technologií pro významné klienty zejména státní správy a samosprávy * práci v příjemném kolektivu s možností zapojit se do dalších aktivit firmy * kanceláře s místem pro relaxaci * příspěvek na stravování zaměstnance (55% z hodnoty stravenky) * kávu a jiné nápoje na pracovišti * letní i zimní teambuildingové aktivity * 5 týdnů dovolené po dvou letech ve firmě * 5x za rok nárok na sick days * společné firemní snídaně * příspěvek na penzijní pojištění * místo výkonu práce: Brno – Štýřice Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky. Výhodou spolupráce s námi je rychlost! S našimi konzultanty absolvujete pouze telefonický pohovor! Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., a to až do odvolání písemnou formou. --strong--Benefity--/strong-- * Příspěvek na penzijní/životní připojištění * Stravenky/příspěvek na stravování * Dovolená 5 týdnů * Občerstvení na pracovišti * Zdravotní volno/sickdays * Firemní akce

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Angličtina - Základní

Inzerující společnost

PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., IČO: 28254104

Na Kozačce 7/1289, 120 00 Praha 2 - Vinohrady

Kontakt
Předvýběr Personalista

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Ačkoliv přísnější pravidla pro odchod do předčasného důchodu platí už od loňského října,...více

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Partners Financial Services