Specialista na nadstandardní rezidenční nemovitosti

Hledaná pozice

Místo práce: Praha (informace o místu práce: Praha)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Obchodník v rezidenčních prodejích je zodpovědný za několik klíčových úkolů:

   •  Identifikace potenciálních klientů: Aktivní vyhledávání a oslovování potenciálních zájemců o rezidenční nemovitosti či zájemců o prodej rezidenční nemovitosti
   •  Proaktivní vyjednávání: Vyjednává s kupujícími a prodávajícími, aby dosáhl nejlepších možných podmínek pro obě strany.
   •  Poradenství a průvodce: Poskytuje komplexní poradenství kupujícím ohledně nabízených nemovitostí
   •  Administrativní práce: Zajišťuje administrativní práci spojenou s prodejem nemovitostí, včetně přípravy smluv a dokumentace.
   •  Síťování a budování vztahů: Buduje a udržuje dlouhodobé vztahy s klienty
   •  Sledování trhu: Aktivně sleduje a analyzuje trh s nemovitostmi, aby byl stále informovaný o trendech a změnách v odvětví.
   •  Příprava a účast na prohlídkách: Organizuje prohlídky nemovitostí pro potenciální zájemce a poskytuje jim podrobné informace a odpovědi na jejich dotazy.
   •  Podpora a následná péče: Poskytuje podporu klientům i po uzavření prodeje, aby se ujistil, že jsou spokojeni se svou novou nemovitostí.
 

Obchodník v rezidenčních prodejích potřebuje několik klíčových vlastností a dovedností:

   •  Komunikační dovednosti: Schopnost efektivně komunikovat s různými typy lidí, naslouchat jejich potřebám a vhodně reagovat.
   •  Znalost trhu s nemovitostmi: Porozumění aktuálním trendům a cenovému vývoji na trhu s nemovitostmi, stejně jako znalost lokalit a nabízených rezidenčních nemovitostí.
   •  Obchodní dovednosti: Schopnost jednat, vyjednávat a uzavírat obchody, včetně schopnosti zaujmout potenciální zájemce o kvalitě a vhodnosti nabízených nemovitostí.
   •  Organizační schopnosti: Schopnost efektivně plánovat a organizovat svůj pracovní čas, s důrazem na správné koordinování prohlídek, schůzek a administrativní práce.
   •  Přizpůsobivost a pružnost: Schopnost adaptovat se na různé situace a potřeby klientů, stejně jako na změny na trhu s nemovitostmi.
   •  Důvěryhodnost a profesionalita: Důležitá je schopnost budovat důvěru a být vnímán jako profesionál se znalostí a zkušenostmi v odvětví.
   •  Motivace a vytrvalost: Schopnost pracovat tvrdě a vytrvale, překonávat překážky a dosahovat stanovených cílů.
 

Engel & Völkers nabízí obchodníkům řadu výhod a benefitů, mezi které patří:

   •  Vynikající pověst a renomé: Společnost Engel & Völkers je známá po celém světě jako spolehlivý a profesionální realitní značka, což může přinést obchodníkům vysokou úroveň důvěry a respektu u klientů.
   •  Špičkové pracovní prostředí: Engel & Völkers poskytuje moderní pracovní prostředí a technologické nástroje, které usnadňují a podporují efektivní práci obchodníků.
   •  Odborné školení a rozvoj: Firma investuje do odborného školení a rozvoje svých obchodníků, aby jim poskytla potřebné know-how a dovednosti pro úspěch v rezidenčním prodeji.
   •  Podpora a mentorství: Noví obchodníci obdrží podporu a mentorství od zkušených kolegů, kteří jim pomáhají překonávat výzvy a dosahovat svých cílů.
   •  Marketingová podpora: Firma poskytuje obchodníkům silnou marketingovou podporu, včetně propagačních materiálů, online a offline inzerce a podpory sociálních médií, což jim pomáhá efektivně propojovat nabídky s potenciálními zákazníky.
   •  Motivační programy a odměny: Engel & Völkers má motivující odměňovací systém (fixní podpora45.000 Kč + nelimitované provize) a motivační programy pro své obchodníky, které je stimulují k dosahování vynikajících výsledků.
 

Pokud jste zaujat/a touto pozicí a vidíte se v našem týmu, neváhejte a pošlete nám svůj životopis ještě dnes! Jsme zvědaví na vaše dovednosti, zkušenosti a to, co přinesete do naší realitní rodiny. Těšíme se na vaši odpověď a možnost spolupráce.

Inzerující společnost

Engel & Völkers, IČO: 27533328

Janáčkovo nábřeží 1101/23, 150 00 Praha 5 - Smíchov

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Stavebnictví a reality

Lokality: Praha

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services