***REGULATORY REPORTING SPECIALIST (CAS, IFRS)***

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Dejvice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 60 000–80 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Naším dlouholetým klientem je respektovaná společnost zabývající se oblastí financování a leasingu a momentálně pro ně obsazujeme pozici ***REGULATORY REPORTING SPECIALIST (CAS, IFRS)*** Hledáme kandidáta, který má zkušenosti s účetním reportingem (CAS, IFRS) a zajímal by se i projektové řízení v oblasti účetnictví. Náš klient drží krok s dobou, snaží se o maximální automatizaci a elektronizaci a momentálně se bude aktivně řešit projekt tvorby datového skladu. A Vy můžete být o toho! Co můžete od práce očekávat? • Budete pro klienta tvořit účetní (IFRS) a regulatorní reporting (finrep, corep) • S tvorbou reportingu souvisí i příprava na reporting, práce s daty či jejich zpracování a datová analýza • Podíváte se na zblízka na nově začínající projekt DWH, systém datového skladu • Ve firmě je spoustu dalších fajn projektů, a pokud budete mít zájem, můžete se časem podílet na automatizaci či elektronizaci A co od Vás očekává náš klient? • VŠ a zkušenosti na obdobné pozici (regulatorní a účetní reporting) • Zájem o další rozvoj a právě i to projektové řízení • Spolehlivost, analytické myšlené a také týmového ducha, je tam moc fajn tým a rádi by k sobě někoho podobně naladěného • Aspoň středně pokročilou znalost angličtiny – občasná komunikace s „matkou“ v zahraničí A na co se můžeš těšit? • Hybridni model (2 dny homeoffice) • Stabilní prostředí v nadnárodní společnost s rodinnou atmosférou, kde lidi pracují rádi (soudíme dle našich uchazečů, kteří nám dávají pozitivní zpětnou vazbu z různých oddělení) • Firma se zajímá o rozvoj zaměstnanců a máš tak reálnou možnost nejenom zapojovat se do dalších firemních projektů, ale zároveň ve společnosti růst a dál se vyvíjet • Přátelský a pohodový tým • A samozřejmě bohatý balíček benefitů – 5 týdnů dovolené, 5 sick days, výhodný zaměstnanecký leasing, výhodný mobilní tarif, roční příspěvek na sport nebo kulturu, cafeterie, Multisport atd. atd. • Pracoviště Praha 6, přímo na metru

Inzerující společnost

JOBSTART s.r.o., IČO: 28494482

Vodičkova 736/17, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Ing. Veronika Shaw

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services