Customer care pracovník pro leteckou společnost s němčinouv - Práce z domova!

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 44 000–48 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáte novou pracovní příležitost ve vzrušujícím světě cestovního ruchu? Připojte se k našemu globálnímu týmu! V současné době hledáme nadšené jednotlivce, kteří by s námi spolupracovali buď z naší kanceláře, nebo na dálku odkudkoli v České republice. Máte vášeň pomáhat lidem? Baví vás komunikovat s kolegy, zákazníky a klienty? V naší společnosti se hluboce staráme o naše klienty a rádi jim pomáháme plnit jejich cestovatelské sny. Jako bonus navíc nabízíme vzrušující onboardingový balíček! Tato pozice je vhodná jak pro zkušené odborníky, tak pro čerstvé absolventy. Druh pracovního poměru: Plný úvazek Délka pracovního poměru: Trvalá Druh pracovní smlouvy: Pracovní smlouva Výhody: Poskytujeme podporu stěhování, příspěvek na ubytování/bydlení, bonusy, bufet, firemní akce, slevy na firemní produkty/služby, příspěvek na vzdělávání, vzdělávací kurzy, školení, stravenky/příspěvek na stravování, zvýhodněné zaměstnanecké půjčky, příspěvek na dopravu. Příplatky dostanou i zaměstnanci noční směny. Požadované vzdělání: SŠ nebo odborné vzdělání s maturitou.

Jiné výhody

Pracujte v centru Brna nebo dokonce pracujte plně vzdáleně. Pro německy hovořící po tréninku a pro ostatní po půl roce. Profesionální trénink Transparentní plán růstu mezd, bonusy a vstupní bonus Stabilita a bezpečnost Podpůrný balíček s vízem a relokací (ubytování, cestovní výlohy) Stravenky, cafeteria, bufet, dny dovolené navíc Skvělé nabídky na naše produkty

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Hovoříte plynně německy a anglicky k tomu? Máte vášeň pro zákaznický servis a rádi pomáháte zákazníkům? Patříte mezi lidi, kteří se rádi zapojují do konverzace? Hledáme kandidáty, kteří sídlí v České republice nebo jsou ochotni se přestěhovat, aby mohli pracovat s naším globálním týmem. Kromě toho by bylo výhodné, kdyby kandidáti měli zkušenosti se zákaznickým servisem nebo souvisejícími obory, výborné komunikační schopnosti a dovednosti při řešení problémů a schopnost pracovat samostatně i jako součást týmu. Velmi ceněnými vlastnostmi jsou také pozitivní přístup a ochota učit se. Pokud splňujete tyto požadavky a máte zájem se připojit k našemu týmu, budeme rádi, když se nám ozvete!

Inzerující společnost

HR PROfi, IČO: 02623595

Obránců míru 2171, 272 01 Kladno - Kročehlavy

Kontakt
Petr Janák

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services