Prodejce sortimentu VODO-TOPO-PLYN

Hledaná pozice

Místo práce: Valašské Meziříčí (informace o místu práce: Valašské Meziříčí)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho významného obchodního partnera obsazujeme pozici PRODEJCE SORTIMENTU VODO-TOPO-PLYN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Do instalatérského centra ve Valašském Meziříčí hledáme kolegu / kolegyni pro prodej zboží našim zákazníkům – topenářským a instalatérským firmám. Pokud ti není instalatérská hantýrka cizí, neváhej přijít k nám. Kromě zkušených prodejců je u nás místo i pro nováčky bez praxe – důležitý je pro nás zájem o obor! Baví tě komunikace? Máš obchodního ducha? Hledáme právě tebe pro naši pobočku ve Valašském Meziříčí V ČEM TO SPOČÍVÁ: * v obsluze našich stálých zákazníků (instalatérů, topenářů a stavebních firem) s cílem poskytnout jim ten nejlepší servis, aby zákazník odcházel s dobrým pocitem, že se k nám chce zase vrátit * práce spočívá v administrativní a obchodní činnosti, jde převážně o práci na pobočce, jedná se o komunikaci se zákazníky, kteří k nám přicházejí, volají nebo posílají své požadavky emailem. Dále komunikuješ a řešíš požadavky s našimi kolegy jak na pobočce, tak v rámci naší pobočkové sítě. * Nepotřebuješ žádné velké znalosti v oboru TZB, jen chuť a snahu se učit. Vše ostatní ohledně sortimentu tě naši zkušení kolegové naučí a pomohou ti v rámci tvého zapracování.

Jiné výhody

CO NABÍZÍME MY: * stabilní zaměstnání v prosperující společnosti s více než 30 letou historií * zajímavé platové ohodnocení s bonusy * pracovní poměr na dobu neurčitou * zapracování kvalifikovanými odborníky s dlouholetou praxí – nenecháme Vás v tom samotné * 5 týdnů dovolené * 2 sick days * příspěvek na stravování až 2 300 Kč v čistém za odpracované směny * průběžné odborné vzdělávání – možnost zvyšování kvalifikace, rozvíjení se ve svém oboru * Cafeteria Systém v hodnotě 6 000 Kč ročně * příspěvek na penzijní připojištění * odměna za doporučení kandidáta * zvýhodněné tarify volání operátora O2 * MultiSport karta za zvýhodněnou cenu * atraktivní slevy na naše výrobky NASTOUPIT MŮŽEŠ IHNED NEBO DLE DOHODY! Těšíme se na Tvoji odpověď, použijte odpovědní formulář

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* rád komunikuješ s lidmi a baví tě, když můžeš svým přístupem ovlivnit nárůst spokojených zákazníků * běžně pracuješ s počítačem a práce s informačním systémem nebo základní práce v Excelu jsou pro tebe hračka * již sis na sobě vyzkoušel/a, že obchodní dovednosti a komunikace se zákazníkem ti jde * chce to akčního pohodáře, který je rád mezi lidmi. Práci si zvládne organizovat sám a kolegové se můžou spolehnout, že co slíbí, to bude. * zapadneš do našeho fungujícího a příjemného kolektivu

Inzerující společnost

Kariéra spol. s r.o., IČO: 62583531

Klimentská 1207/10, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Nataša Buriánová

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services