Regionální obchodní poradce | Karlovy Vary a okolí

Hledaná pozice

Místo práce: Karlovy Vary (informace o místu práce: Karlovy Vary)

Mzda: 50 000–80 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

V rámci Timac Agro Czech pomáháme zlepšovat nutriční kvalitu půdy a plodin 🌿skrze námi vyvíjené a vyráběné prémiové produkty, které se dostávají k našim zákazníkům díky týmové spolupráci, ale především právě díky našim Regionálním obchodním poradcům. Co Vás na pozici čeká? 👨🌾 Každodenní kontakt s našimi zákazníky v terénu - budete prezentovat naše produkty, služby a poskytovat poradenství, čímž budete prohlubovat vztahy se stávajícími zákazníky. V daném regionu budete jediný obchodní poradce naší společnosti - budete si tak budovat svou síť dlouhodobých kontaktů založených na dobrých vztazích a kvalitní spolupráci. Analýza potřeb našich zákazníků, navrhování optimálního řešení, a následné uzavírání objednávek na nákup našich produktů (prodáváme lokálně jak malým, tak i větším farmám). Poprodejní péče – u nás to prodejem produktů nekončí, zastáváme názor, že poprodejní kvalitní servis směrem k našim zákazníkům je stejně důležitý. Rozvoj portfolia zákazníků a projektů - v každém regionu máme již aktivní zákazníky, nicméně je zde prostor i na navázání nových kontaktů. Neustálé vzdělávání v rámci produktů, technologií, novinek v zemědělství a dalších odborných znalostí. Jako podpora Vám budou k dispozici i zkušení kolegové.

Jiné výhody

Co Vám v rámci pozice nabízíme? 🙌 Fixní mzdu + nezastropovaný provizní systém (máme transparentní systém, díky kterému máte vždy přehled, jak vysoká Vaše provize bude v daném měsíci; průměrní a úspěšní obchodníci si měsíčně vydělávají 50 - 80 000 CZK, včetně provizí). Práci v okresu svého bydliště (okresy Klatovy a Domažlice). Intenzivní a kvalitní školící program na začátku i v průběhu Vaší kariéry v Timacu. Stabilní zázemí silné mezinárodní skupiny se zázemím ve Francii (přes 60 let na trhu, více než 10 000 zaměstnanců po celém světě) – stabilita je pro nás opravdu důležitá. Budete prodávat naše vlastní produkty (interně vyvíjené ve Francii, i vyráběné v Evropě) s patentovanými technologiemi – budete tak prezentovat prémiové produkty, za jejichž kvalitou si můžete stát. Širokou škálu benefitů (25 dní dovolené, 2 dny zdravotního volna, stravné 140 Kč/den plně hrazené firmou, automobil, tablet a mobilní telefon i pro soukromé účely, 200 najetých km k soukromým účelům hrazeno každý měsíc ze strany společnosti, pojištění odpovědnosti (50 % dotace společností), multisport karta, bonus za doporučení zaměstnance až 20 000 Kč, vánoční dárek v hodnotě až 10 000 Kč každý rok). ...a v neposlední řadě – smysluplnou práci v přírodě "na čerstvém vzduchu", díky které přispíváte kvalitnímu pěstování plodin v rámci České republiky 🌱

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Jaké předpoklady byste na pozici měl/a mít? 🧐 Dobré obchodní dovednosti či předpoklady (kontaktování zákazníků a budování/udržování dlouhodobých vztahů postavených na důvěře). Tah na branku - Vaše práce bude zaměřená na výsledky. Předchozí zkušenosti nebo kontakty z oblasti zemědělství jsou velkou výhodou. Aktivní řidič/ka a možnost cestovat na pravidelné bázi v dané lokalitě (každý den strávíte v terénu, osobní automobil pro služební i osobní účely je zajištěn). Rád/a komunikujete s lidmi na denní bázi, a prezentace Vám nedělá problém. Jste spolehlivý/á, zodpovědný/á, asertivní, učenlivý/á a dotahujete věci do konce. Bydlíte přímo v hledaném regionu nebo v dojezdové vzdálenosti do 30 minut. 📧 Zaujala Vás tato pozice? Pak neváhejte a reagujte na tento pracovní inzerát skrze odpovědní formulář. Těšíme se, až se společně potkáme a probereme veškeré detaily! 🙂

Inzerující společnost

TIMAC AGRO CZECH s.r.o., IČO: 26981939

U nákladového nádraží 3147/8a, 130 00 Praha - Strašnice

Kontakt
Michaela Lišková

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Partners Financial Services