SKLADNÍK do menší firmy | 30.000 Kč | kmen

Hledaná pozice

Místo práce: Humpolec (informace o místu práce: Humpolec)

Mzda: 30 000–34 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

🚗 Přidejte se k nám do týmu a rozvíjejte svou kariéru ve světě automotive logistiky! 🚀 Hledáme nového kolegu, který je připraven stát se nedílnou součástí našeho rostoucího týmu. Máte platné osvědčení na VZV, to je skvělé! Ale pokud ne, nezoufejte – nabízíme vám finanční podporu pro získání tohoto důležitého průkazu. Vaše každodenní úkoly: Přijímat a vydávat materiál ze skladu s důrazem na přesnost a efektivitu. Zaskladňovat materiál do regálového systému s pečlivým dodržováním skladových standardů. Zásobovat výrobu potřebnými materiály a surovinami včas a bezchybně. Odvážet hotové produkty z výroby s ohledem na jejich bezpečnost. Nakládat a vykládat kamiony s důrazem na rychlost a bezpečnostní standardy. Pracovat se čtečkou kódů a dalšími technickými zařízeními pro zajištění přesného a efektivního skladování a manipulace s materiálem. A zejména budete aktivně ke své denní práci využívat vysokozdvižný vozík.

Jiné výhody

• Zajímavé finanční ohodnocení s bonusem za výkon = 30-34.000 Kč: Odměňujeme vaši tvrdou práci a nasazení. • Práce v třísměnném režimu s volnými víkendy: Vaše práce bude vyvážená s dostatkem času na relaxaci. • Hlavní pracovní poměr přímo se společností: Stabilita a jistota. • Zaškolení zkušeným kolegou: Budete mít možnost učit se od těch nejlepších v oboru. • Čisté pracovní prostředí: Vaše pohodlí je pro nás důležité. • Příplatky za noční směny a práci o víkendu: Vaše úsilí bude oceněno. • Stravenkový paušál, 4 týdny dovolené + placené volno navíc: O vaše pohodlí a odpočinek se postaráme. • Příspěvek na zdraví a volnočasové aktivity: Podporujeme váš celkový životní styl.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
• Zkušenosti v logistice/na skladě: Pokud máte zkušenosti, uvítáme je s otevřenou náručí! • Průkaz VZV: Nezbytný pro práci na našem skladě. • Základní znalost práce na PC (MS Office): Základní dovednosti v počítačové práci jsou vítány. • Zodpovědný přístup: Jste-li připraveni nést část zodpovědnosti a pracovat ve skvělém týmu, jste ideálním kandidátem. • Spolehlivost a flexibilita: Zvládáte svou docházku s precizností a jste flexibilní, když to situace vyžaduje.

Inzerující společnost

Manuvia, a. s., organizační složka, IČO: 01734920

Na Jízdárně 2767/21a, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Jana Steinerová

Další nabídky práce

Práce v oboru: Doprava, spedice, logistika

Lokality: Humpolec

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Partners Financial Services