Obchodní manažer pro průmyslové aplikace

Hledaná pozice

Místo práce: Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho klienta, automatizační a inženýrskou společnost, působící zejména v potravinářském průmyslu, hledáme Obchodního manažera pro průmyslové aplikace. Náplň práce: * Vyhledávání nových obchodních příležitostí * Péče o stávající zákazníky * Samostatné vedení obchodních případů (od nabídky až po uzavření smlouvy) * Řízení realizačních týmů * Průběžné vzdělávání v oboru * Spolupráce na marketingové prezentaci společnosti Požadujeme: * Obchodní dovednosti v technických oborech * Komunikativní znalost anglického jazyka * Vzdělání – SŠ/VŠ * Dobré komunikační schopnosti a dovednosti * Zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost * Schopnost práce samostatně i v týmu * ŘP sk. B Výhodou: * Zkušenost s realizacemi zakázek v průmyslu --strong--Nabízíme:--/strong-- * Perspektivní a samostatnou práci ve stabilní české firmě * Jistotu profesního a osobního růstu * Práci na zajímavých projektech v ČR i v zahraničí * Ohodnocení dle kvality odvedené práce * Pravidelná odborná školení * Příspěvky na stravování, penzijní/životní pojištění, příspěvky volnočasové aktivity, telefon * Dovolená 5 týdnů * Věrnostní odměny * Pružná pracovní doba * Jazykové kurzy přímo ve firmě * Nápojový servis * Firemní akce * Služební auto i pro soukromé účely * Krytý parking i pro soukromá vozidla, kolárna * Pracovní prostředí – kancelář, možný i flexibilní „home office“ * Možnost nástupu – ihned * Místo výkonu práce – Hradec Králové Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky. Výhodou spolupráce s námi je rychlost! S našimi konzultanty absolvujete pouze telefonický pohovor! Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., a to až do odvolání písemnou formou. --strong--Benefity--/strong-- * Auto i pro soukromé účely * Mobilní telefon * Příspěvek na penzijní/životní připojištění * Flexibilní začátek/konec pracovní doby * Stravenky/příspěvek na stravování * Dovolená 5 týdnů * Vzdělávací kurzy, školení * Příspěvek na sport/kulturu/volný čas * Možnost občasné práce z domova * Firemní akce

Inzerující společnost

PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., IČO: 28254104

Na Kozačce 7/1289, 120 00 Praha 2 - Vinohrady

Kontakt
Předvýběr Personalista

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Hradec Králové

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services