Práca pre baličov šišiek v Holandsku (Europastry). Mzda s príplatkami až do 26,54€ brutto/h.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 40 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

"Chcete sa stať súčasťou príbehu chuti? Pridajte sa k nám v potravinárskom priemysle!" Pre stabilnú spoločnosť Europastry v Holandsku, hľadáme nových zamestnancov – operátorov výroby a balenia. Potrebujete sa len dohovoriť v anglickom jazyku na úrovni A2. Baliť budete cukrárenské a pekárenské výrobky (šišky, croissanty, donaty, sušienky a iné pečivo). Pracovná náplň: - Práca pri pásovej linke pri balení cukrárenských a pekárenských výrobkov do krabíc (šišky, cukrovinky, sušienky) - Možnosť pracovať na pozícii obsluhy stroja - Kontrola kvality produktov - Rôzne ďalšie úkony spojené s prípravou výrobkov na balenie (podľa zadania nadriadeného) - Príprava a kontrola výrobnej linky - Udržiavanie čistoty na pracovisku - Teplota na pracovisku 7-15 stupňov Práca je vhodná pre mužov, ženy, páry. Vaša mzda: Základná mzda od 18 rokov: 13,27€ brutto / hodinu. Príplatky za prácu na zmeny, nadčasy, víkendy a sviatky: 34%-100% Pracovná doba: Pracuje sa na 3 zmeny (výhodou sú príplatky za prácu na zmeny 34 % - 100 %). Lokalita: Oldenzaal, Holandsko Podrobné informácie o pracovnej ponuke skrze odpovědní formulář

Jiné výhody

- Výborné mzdové ohodnotenie - K základnej mzde dostávate príplatky: Príplatky za prácu na zmeny, nadčasy, víkendy a sviatky: 34 % - 100 % - Atraktívna ÚSPORA NÁKLADOV NA UBYTOVANIE vďaka ET systému (nezdaniteľná úľava, ktorá zamestnancovi ponecháva vyššiu čistú mzdu) - Viete si uplatniť vrátenie väčšinovej časti nákladov za zdravotné poistenie - 8,33 % holiday money - Mzda je vyplácaná týždenne - Pracujete pre stabilnú spoločnosť - Dlhodobá práca na holandskú pracovnú zmluvu - Zabezpečené ubytovanie – 2 lôžkové izby, neplatí sa vopred - Doprava z/do práce zabezpečená zamestnávateľom - Nízke náklady na vycestovanie - Sociálne a zdravotné poistenie zabezpečené - Starostlivosť zo strany zamestnávateľa - pomoc pri vybavení všetkých registračných povinností v Holandsku vrátane BSN čísla

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Hľadáme motivovaných, šikovných ľudí, ktorí budú na prácu zaučení. Potrebujete len komunikovať v anglickom jazyku na úrovni A2. - ochota pracovať na zmeny - ochota rešpektovať iné národnosti - flexibilita, zodpovednosť - vodičský preukaz výhodou (nie je však podmienkou)

Inzerující společnost

Universal Consulting s.r.o.

Kontakt
Ľudmila Vašková

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services