Stavbyvedoucí (M/Ž) pro inženýrské sítě - pravidelné odměny, prémie ze zisku, sl. automobil!

Nabídka pracovní pozice od 28. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Kolín (informace o místu práce: Kolín)

Mzda: 55 000–60 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme zkušeného a motivovaného stavbyvedoucího pro oblast inženýrských sítí, který se připojí k našemu dynamickému týmu. Jsme stabilní a expandující stavební společností, která si zakládá na kvalitě a profesionalitě. Nabízíme široké spektrum benefitů a příležitostí pro osobní i profesní růst. Pokud máte zkušenosti s vedením stavebních projektů v oblasti inženýrských sítí a hledáte novou výzvu, pak jste tím, koho hledáme! Co Vám můžeme nabídnout? * Atraktivní mzdové ohodnocení * Pravidelné odměny * Prémie ze zisku zakázek * Příspěvek na stravování * Služební vůz, telefon a notebook i k soukromým účelům * 25 dnů dovolené a sick days * MultiSport karta * Vzdělávací kurzy * Zázemí u silné expandující stavební společnosti * Pravidelné firemní akce * Přátelský a rodinný  pracovní kolektiv Co bude Vaší náplní práce? * Vedení realizace staveb * Koordinace týmu pracovníků * Ručení za kvalitu provedených prací * Kontrola dodržování BOZP * Finanční řízení staveb a odpovědnost za hospodářský výsledek projektů * Správa stavební dokumentace * Spolupráce a komunikace se subdodavateli a dalšími zainteresovanými stranami Co od Vás požadujeme? * SŠ nebo VŠ vzdělání technického nebo stavebního směru * Zkušenosti s realizací staveb v oblasti inženýrských sítí (vodovody, kanalizace, plynovody) * Zkušenosti s vedením lidí * Uživatelská znalost práce na PC * Řidičský průkaz sk. B (jste aktivní řidič) * Autorizace ČKAIT výhodou Přidejte se k našemu týmu a buďte součástí naší úspěšné stavební rodiny. Pokud máte odpovídající vzdělání a zkušenosti a jste připraveni převzít zodpovědnost za vedení a realizaci staveb inženýrských sítí, zašlete nám svůj životopis. Těšíme se na společné budování úspěšných projektů!

Další nabídky práce

Práce v oboru: Stavebnictví a reality

Lokality: Kolín

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Partners Financial Services