Programátor C++ výrobních zařízení

Nabídka pracovní pozice od 9. 5. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Valašské Meziříčí (informace o místu práce: Valašské Meziříčí)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme nového kolegu - PROGRAMÁTOR C++ VÝROBNÍCH ZAŘÍZENÍ Typ úvazku: Full Time Místo výkonu: Rožnov pod Radhoštěm Baví tě programování v C++? Do české firmy s globálními klienty hledáme kolegu, který by doplnil náš team a pomohl nám i s rozjezdem nových projektů. U nás stroje vyrábíme od vývoje až po konečný prodej a servis strojů u zákazníka. Zakládáme si na perfektních vztazích na pracovišti a přátelském koletivu v ryze české firmě. Co bude tvou náplní práce: programování HMI průmyslových strojů v programovacím jazyce C++ komunikace s PLC, periferiemi a nadřazenými systémy protokoly Profinet, Profibus, Modbus, REST API, OPC UA, komunikace se vzdálenými servery zákazníka a jiné. komunikace prostřednictvím různých sběrnic, primárně ETH ale i RS232/485 nebo IIC zpracování dat získaných dat z provozu stroje v reálném čase implementace programu a praktické testování přímo na dané myčce v reálném prostředí spolupráce s týmy elektro konstrukce, mechanické konstrukce, testování a výroby údržba stávajících software vývoj a realizace zákaznických řešení, komunikace se zákazníky, specifikace technických částí

Jiné výhody

pracovní smlouvu na dobu neurčitou flexibilní pracovní dobu po zapracování možnost pravidelných home office služební notebook i pro soukromé použití odpovídající platové ohodnocení, roční odměny 5 dní zdravotní dovolené navíc práce ve skvělém týmu zkušených kolegů možnost osobního a odborného rozvoje, rozšíření vyhlášky 250 možnost realizace vlastních konstrukčních myšlenek a nápadů komplexní přehled o produktu od návrhu až po předání zákazníkovi podporu sebevzdělávání (kurzy, školení, …) účast na odborných výstavách (Ampér, Productronica Mnichov, MSV, APEX San Diego, SMT Norimberk) zázemí dlouhodobě stabilní společnosti jazykové kurzy na pracovišti doplňkové penzijní pojištění, životní pojištění příspěvek na stravování Termín nástupu: Ihned/dle dohody Místo pracoviště: okr. Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm Pokud Vás nabídka zaujala a splňujete požadavky, zašlete svůj aktuální životopis v ČJ a uvádějte značku 49793.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
nadšení do programování, chuť se neustále vzdělávat a rozvíjet se flexibilita, chuť hledat nová řešení SŠ nebo VŠ v oboru elektrotechnika schopnost naučit se se naučit a pracovat s různými návrhovými software (C++ Builder, GIT, TIA portál, Batch skripty) představa o způsobech řízení strojů PLC systémy základní přehled v elektrotechnických normách základní přehled v technických výpočtech Vyhláška 250, výhodou, ale není nutná angličtina aktivně, ostatní jazyky výhodou

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Valašské Meziříčí

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services