Místo práce: Blansko (informace o místu práce: Blansko)
Mzda: 55 000–66 000 Kč/měsíc
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Milujete gastronomii, sledujete moderní trendy a rádi v tomto oboru určujete směr? Se stávajícím týmem se budete podílet na tom, aby naši hosté zažili nezapomenutelný gastronomický zážitek, od snídaně po večeři, a měli chuť se k nám vracet.
* Péče o Váš tým - motivace, vedení, organizace práce a podpora zaměstnanců.
* Blízká spolupráce s generálním ředitelem hotelu a vzájemná zastupitelnost v nepřítomnosti.
* Zodpovědnost za plynulý chod F&B oddělení a koordinace zaměstnanců na všech střediscích.
* Aktivní účast na přípravě pestré gastronomické nabídky pro individuální klienty i korporátní klientelu.
* Spolupráce se šéfkuchařem na tvorbě jídelního lístku, příprava sezonního menu, podpora na eventech a gastronomických akcích.
* Proaktivní přístup v hledání optimálního řešení v cenotvorbě, rozpočtech a inventarizace.
* Optimalizace v oblasti procesů, inovací, managementu za svěřené oddělení.
Jiné výhody
- Silné zázemí, stabilitu a pracovní poměr na dobu neurčitou.
- Dlouhodobou spolupráci, možnost profesního a osobního růstu.
- Přátelský kolektiv a příjemné pracovní prostředí.
- Možnost realizovat své nápady.
- Atraktivní zaměstnanecké benefity: firemní akce, firemní rekreační zařízení, kafetérie, možnost občasné práce z domova, občerstvení na pracovišti, příspěvek na penzijní/životní připojištění, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, sleva na firemní výrobky/služby, zdravotní volno/sickdays mnoho dalšího.