Mechatronik

Nabídka pracovní pozice od 27. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Bohumín (informace o místu práce: Bohumín)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Tato pozice je správná volba, umíte-li a baví-li vás: zajištění provozu a optimalizace výkonu zařízení opravy a údržba výrobních linek a strojů montáž a instalace zařízení, zajišťování správného nastavení a ladění nastavení a seřízení strojů, mechanických částí, dorazů, krokových motorů, hydraulických částí apod. výměna vadných dílů výroba nových součástek nebo oprava stávajících ve strojní dílně práce podle technické dokumentace práce na třísměnný provoz Na této pozici využijete následující znalosti a zkušenosti: výuční list/maturitu v oboru mechatronik, ve strojírenském nebo příbuzném oboru zkušenosti se seřizováním mechanických částí (pneumatické prvky, hydraulické části, krokové motory, čidla aj.), ale částečně i prvky elektro praxi ve strojírenském odvětví, v údržbě / v seřizování základní znalost a zkušenost s prvky automatizace výhodou znalost čtení a práce podle technické dokumentace základní znalost práce na PC samostatnost, odpovědnost a pečlivost schopnost práce na třísměnný provoz výhodou, ne však podmínkou - odborná způsobilost k výkonu činnosti na elektrických zařízeních a způsobilost v elektronice dle NV 194/2022 Sb.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
umíme dát šanci i šikovným a zručným absolventům! stabilní zaměstnání v české firmě s dlouholetou tradicí motivující platové ohodnocení s možností dalšího růstu dle zaškolení a pracovního výkonu příplatky za noční i odpolední směnu dovolená 5 týdnů příspěvek na stravné v závodní jídelně odměna za splněný měsíční pracovní fond vánoční odměna příspěvek na volnočasové aktivity jako je sport, dovolená a relax v rámci kafetérie odměna při pracovním jubileu možnost bezplatného využití služeb podnikového právníka nástup možný IHNED, popř. dohodou Pracoviště: Bohumín Pokud Vás nabídka zaujala a splňujete požadavky, zašlete svůj aktuální životopis skrze odpovědní formulář Zn.: 34130

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services