Projekťák do Zlína k IT týmu

Hledaná pozice

Místo práce: Zlín (informace o místu práce: Zlín)

Mzda: 60 000–80 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme projektového managera, který bude mít na starosti vedení vývojového projektu koncernové mobilní aplikace pro našeho německého zákazníka. Aplikace je vyvíjena v prostředí C# (Xamarin) a na serveru běží POSTGRESS. Životnost aplikace je plánována na 10-20 let. Náplň práce: * Koordinace mezinárodního vývojového týmu * Interakce se sponzory projektu a klíčovými uživateli * Koordinace sběru požadavků, analýz a aktivní návrh řešení jednotlivých funkcí aplikace * Dozor nad kvalitou výstupů týmu (čas, funkce)

Jiné výhody

Navzájem se podporujeme a věříme si natolik, že máme všichni neomezené sickdays a možnost pracovat jak z kanceláře, brát si několik dní v týdnu homeoffice. Tyto super benefity samozřejmě neminou ani vás, proto naváhejte a zašlete nám životopis. Budeme se těšit! • Stabilní zázemí rodinné firmy s téměř 30letou historií na trhu. • Perspektiva dlouhodobé spolupráce, jak dokazuje mnoho kolegů, kteří s námi jsou již 25 let. • Možnost zahraničních služebních cest do Německa a Polska. • Zajímavá práce na velkém projektu a možnost rozvoje do dalších oblastí firmy. • Práce na plný úvazek ve Zlíně, s neomezenými sick-days. • Flexibilní pracovní doba a možnost home office. • Stravenky a jazykové kurzy (angličtina, němčina) přímo na pracovišti. • Příspěvky na penzijní pojištění, abyste se nemuseli starat o svou budoucnost. • Špičkové IT vybavení, včetně telefonu a notebooku, které můžete využívat i soukromě. • Na pracovišti máte k dispozici zdarma kávu, čaj a další osvěžující nealkoholické nápoje. • Nadprůměrné ohodnocení v rámci IT, důchodové spoření a bonusy navázané na váš výkon v projektech i na výsledky firmy.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Zkušenost s úspěšným vedením softwarových projektů. Metodika není zásadní, důležitější je schopnost efektivně vést tým. * Silný uživatelský přístup a schopnost hledat kreativní řešení problémů. * Alespoň lehké zkušenosti s programováním, abyste byli schopni komunikovat s programátory a porozumět jejich potřebám. * Zkušenosti z mezinárodních projektů, abyste mohli efektivně spolupracovat s týmy z různých zemí. * Anglický nebo německý jazyk na komunikativní úrovni.

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 17181879

Křenová 531/69a, 602 00 Brno - Trnitá

Kontakt
Daniela Vladařová

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services