Procesní technik kvality - pružná prac. doba- jazykové kurzy- pracovní vybavení od společnosti

Hledaná pozice

Místo práce: Vejprty (informace o místu práce: Vejprty)

Mzda: 40 000–45 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete být klíčovou osobou v inovativním týmu a podílet se na implementaci nových projektů a produktů? Přicházíme s výzvou pro technické nadšence, kteří chtějí zlepšovat výrobní procesy, hledat úspory a zajistit špičkovou kvalitu! Co vás čeká: * Spolupráce na implementaci nových projektů dle zásad APD (APQP), kde váš příspěvek bude klíčový. * Aktivní role ve zlepšování výrobních procesů na základě vašich nápadů a hledání potenciálních úspor. * Vyhodnocování testů a řešení chybovosti svěřených procesů. * Tvorba dokumentace a sestavování reportů, které odrážejí váš pečlivý přístup. * Dynamická komunikace se zákazníky/dodavateli v oblasti reklamací, vzorkování a dalších významných aspektů. * Zajištění dodržování norem ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001 a ISO 50001, kdy kvalita bude vaše poslání.   Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: * Minimálně SŠ/SOU vzdělání (technického směru). * Minimálně 1 rok praxe na obdobné pozici. * Znalost základních technik kvality, MSA, statistických metod, 8D Report, PPAP… * Znalost systémů ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001. * Práce s PC – MS Office. * Zkušenost s lisováním plastů na vstřikolisech je výhodou. * Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni.   Co vám můžeme nabídnout: * Příjemné pracovní prostředí a moderní IT vybavení. * Pružnou pracovní dobu pro optimální work-life balance. * Příspěvek na dojíždění, protože váš čas má cenu. * Kurzy anglického jazyka a další možnosti v oblasti osobního a profesního rozvoje. * Příspěvek na sportovní aktivity pro udržení fyzické kondice. * Možnost financovaného dalšího vzdělávání a rozvoje dovedností. * 25 dní dovolené. * Odměny za návrhy za vylepšení výrobních procesů. Připojte se k nám a buďte součástí týmu, který nespočívá v pouhém plnění standardů, ale v jejich překračování! Vaše vášeň pro kvalitu a procesy je v naší společnosti na prvním místě.

Inzerující společnost

JOB LEADER EUROPE s.r.o., IČO: 28885279

Václavské náměstí 819/43, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Martin 2 Konzultant

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services