Dělník v pekárně - mísič těsta

Nabídka pracovní pozice od 26. 7. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Králíky (informace o místu práce: Králíky)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho klienta, pekárnu působící v Pardubickém kraji, hledáme vhodného kandidáta na pozici Dělník v pekárně - mísič těsta. Náplň práce: * Výroba chlebového těsta * Obsluha děličky * Přemístění upečeného chleba od pece a následně do expedice * Pekárenská výroba – výroba velmi žádaného Štíteckého chleba Požadujeme: * Základní vzdělání, případně praktickou školu nebo SOU (vyučený pekař je výhodou) * Praxi na obdobné pozici nebo v oboru * Zkušenost s prací s těstem je výhodou – zaučíme * Dobrý zdravotní stav – jedná se o fyzicky náročnější práci * Komunikativní češtinu nebo slovenštinu --strong--Nabízíme:--/strong-- * Práci na HPP – plný úvazek ve dvousměnném provozu – noční a denní * Přátelský pracovní kolektiv * Finanční ohodnocení: 116,10 Kč/hod + zákonné příplatky (přesčasy, svátky, noční, soboty, neděle) + osobní ohodnocení a prémie * Pololetní a roční odměny v závislosti na kvalitě práce a docházce * Stravenkový paušál * Pracovní oděv a obuv * Příspěvek na životní připojištění (po roce) * Možnost zakoupení našich výrobků (pečivo, chléb, lahůdky, knedlíky, sladké pečivo) ve firemní prodejně za zvýhodněné ceny * Možnost ubytování v ubytovně – 5 min. chůze od provozovny * Po roce lze zažádat o služební byt * Nástup možný ihned * Místo výkonu práce – Králíky Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky. Výhodou spolupráce s námi je rychlost! S našimi konzultanty absolvujete pouze telefonický pohovor! Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., a to až do odvolání písemnou formou. --strong--Benefity--/strong-- * Bonusy/prémie * Sleva na firemní výrobky/služby * Příspěvek na penzijní/životní připojištění * Ubytování/příspěvek na ubytování * Pracovní oblečení

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaručená mzda končí. Ta nejnižší ale poroste rychleji

Zaručená mzda končí. Ta nejnižší ale poroste rychleji

Místo politiků bude o růstu minimální mzdy nově rozhodovat předem daný vzoreček navázaný...více

Chcete neplacené volno? Kolik vás bude stát a s čím je třeba počítat

Chcete neplacené volno? Kolik vás bude stát a s čím je třeba počítat

Kdy vám nestačí dovolená, můžete v zaměstnání požádat o neplacené volno. Poradíme, jak...více

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu?...více

Partners Financial Services