Seřizovače vstřikolisů - lisař M/Ž 10 000 Kč náborový příspěvek, mnoho bonusů zaměstnavatele

Hledaná pozice

Místo práce: Žatec (informace o místu práce: Žatec)

Mzda: 40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chcete se zapojit do průmyslového odvětví a mít klíčovou roli v procesu výroby plastových dílů pro automobilový průmysl? Hledáme zkušeného seřizovače vstřikolisů - lisáře, do našeho týmu!!! Co od nás dostanete: * Možnost karierního růstu a stabilitu práce naší společnosti. * Zajímavé mzdové ohodnocení dle vašich zkušeností a dosavadní praxe. * Stravenky v hodnotě 130 Kč za každou odpracovanou směnu. (Za 12 hodin přesčas stravenky 2) * Firemní akce a večírky pro utužování kolegiálních vztahů. * Příspěvek na dopravu dle dojížděné vzdálenosti. * !!!Nástupní Bonus 10 000 Kč!!! po uplynutí zkušební doby. * 10 000 Kč za doporučení a přijetí vašich blízkých nebo známých. * Odměny za vaše kreativní a proaktivní myšlení, které bude mít za důsledek zrychlení, nebo zlepšení výrobních procesů. * Pozornost zaměstnavatele v období Vánoc. Dárkové koše a výhodné dárkové poukazy. * Příspěvek zaměstnavatele na penzijní pojištění . Náplň práce: * Ovládání a seřizování vstřikolisů, robotů a dalšího vybavení. * Spolupráce při instalaci lisů a nastavení parametrů. * Sledování a úprava parametrů lisů podle konkrétních potřeb výrobního procesu je klíčem k úspěchu. * Vaše zručnosti budou testovány při výměně nástrojů a jejich příslušenství. * Budete Identifikovat potenciální poruchy a provádět preventivní údržbu lisů, abyste zajistili konzistentní kvalitu výrobků. * Budete součástí procesu od začátku a budete pomáhat připravit materiály pro výrobu dílů. * Práce ve třísměnném režimu * Díky dodržování principů 6S budete hrát důležitou roli při zajištění, že pracoviště je vždy v optimálním stavu. Požadavky: * Zkušenosti jako seřizovač vstřikolisů (ideálně se stroji Engel) alespoň 3 roky. * Zkušenosti v automobilovém průmyslu jsou výhodou. * Základy programování vstřikolisů a manipulátorů: * Zkušenosti s vstřikováním plastů (PP, PA, ABS): * Znalost funkce vstřikovacích forem: * Znalost MS Office: * Důslednost a samostatnost: Přijměte výzvu a přidejte se k našemu týmu, kde můžete uplatnit své zkušenosti a růst v dynamickém prostředí automobilového průmyslu. Náš tým čeká na vaši vášeň a schopnosti. Přihlašte se nyní a buďte součástí našeho úspěchu.

Inzerující společnost

JOB LEADER EUROPE s.r.o., IČO: 28885279

Václavské náměstí 819/43, 110 00 Praha - Nové Město

Kontakt
Martin 2 Konzultant

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services