Staň se Leaderem pro Testery v Hradišti - jedinečná šance!

Hledaná pozice

Místo práce: Uherské Hradiště (informace o místu práce: Uherské Hradiště)

Mzda: 40 000–75 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Chceš se podílet na vývoji v dynamické softwarové společnosti? Naše produkty jsou využívány klienty po celém světě, a to v nejrůznějších odvětvích. Momentálně hledáme leadera, který už má s testováním SW zkušenosti a je schopný vést tým. Výběr produktů je u nás velký, určitě pro tebe najdeme tu správnou roli a projekt. Náplň práce: * Po podrobném seznámení s našimi projekty společně vybereme ten, který nejlépe odpovídá tvým technologickým zájmům. * Staneš se součástí SQA týmu a postupně převezmeš kompetence a odpovědnosti na tomto projektu. * Tvým úkolem bude určovat směr SQA činností, pravidla, procesy a technologie. * Navíc budeš mít důležitou roli při navrhování nezbytných změn v procesech a strategii testování. * Tvoje práce bude také zahrnovat aktivní účast při strategickém formování SQA služby.

Jiné výhody

* Zakládáme si na neformální atmosféře a zajišťujeme moderní prostředí, aby se v našich kancelářích každý cítil příjemně. * Nabízíme finanční ohodnocení odpovídající tvým znalostem s postupně rostoucím profit share programem a stravenkami. * Podporujeme tvůj další vzdělávací růst, nabízíme kariérní postup z interních talentů a respektujeme tě vedením kompetentního vedoucího. * Nabízíme flexibilní pracovní dobu s pevným časem 9:00-14:00, možnost home office 1 dne v týdnu a 5 týdnů dovolené. * Dále se můžeš těšit na celofiremní akce, skupinové teambuildingy nebo workshopy.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Máš zkušenosti s testováním softwaru po dobu alespoň 2 let a znáš testovací procesy. * Dokážeš definovat testovací strategii, plánovat a reportovat průběh testování. * Máš také schopnost provádět odhady, provádět QA review, spravovat defekty a navrhovat testovací scénáře. * Znalost nějakého programovacího nebo scriptovacího jazyka (C#, Python, Rust, JAVA, PowerShell,...) je výhodou. * Pokud máš doménovou nebo administrátorskou znalost prostředí Windows a skvělé komunikační a organizační schopnosti, tak hledáme právě tebe! Výhodou: * Máš znalost Agilních metodik vývoje softwaru. * Pokud máš certifikaci ISTQB jakékoliv úrovně, bude to pro tebe přínosem. * Máš zkušenosti s projektovým managementem, což se nám bude hodit. * Taktéž, pokud máš zkušenosti s komplexními projekty, budeš mít výhodu. * V neposlední řadě, pokud máš orientaci v SW deployment procesech, bude to pro tebe užitečné.

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 17181879

Křenová 531/69a, 602 00 Brno - Trnitá

Kontakt
Radim Kapoun

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Uherské Hradiště

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services