Dvakrát v roce Vánoce a až 43 000 Kč měsíčně! To musíte mít!

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Velké Meziříčí (informace o místu práce: Velké Meziříčí)

Mzda: 40 000–43 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Přidejte se do našeho týmu, kde nám to díky skvělé partě rychle uteče! Nechte se ohromit našimi benefity, motivujícím platovým ohodnocením a přátelským pracovním prostředím! Nečekejte a nastartujte svou novou kariéru už dnes! NABÍZÍME Bezkonkurenční měsíčný výdělek až 40 000 Kč! Pravidelnost a dochvilnost jsou pro nás důležité, proto naše zaměstnance odměňujeme docházkovým bonusem ve výši 1 000 Kč/měs. Odchodíte celé čtvrtletí? Letí k Vám dalších 1 000 Kč jako prémie za pravidelnou docházku za celý kvartál! Užijte si každý den skvělé jídlo! Díky příspěvku na stravování máte na výběr – 80 Kč za každý odpracovaný den, nebo kvalitní a zdravé jídlo v naší závodní jídelně Dvakrát v roce Vánoce! Dárky navíc pro naše blízké díky půlročním a ročním odměnám! Potřebujete ubytování? Nezoufejte! S náklady na ubytovnu Vám pomůžeme speciálním příspěvkem ve výši 3 000 Kč/měs.! Nejoblíbenější část celého roku? Dovolená přece! U nás máte týden volna navíc – více odpočinku, více energie! Příspěvek na dopravu? Ano - u nás s ním počítejte! Pro dojíždění z blízkého okolí (do 20 km)  300 Kč/měs. a pro lidi z větší vzdálenosti (nad 20 km) 500 Kč/měs.  Vyskytnou se nečekané výdaje? Nemusíte čekat do výplaty! Pomůžou Vám týdenní zálohy ve výši 1 500 Kč! Doporučíte nás svým známým? Nezůstanete bez dárku! Až 10 000 Kč za nábor nového zaměstnance ze svého okolí do našich řad! Těšit se můžete i na jistotu dlouhodobého zaměstnání s možností růstu v naší společnosti A na závěr  Vám zaručujeme profesionální přístup od naší skvělé koordinátorky! PRACOVNÍ NÁPLŇ Náplní běžného pracovního dne je monitorování a kontrola výrobních procesů – zajištění kvality a minimalizace neshod na výrobní lince.  Pracuje se v nepřetržitém provozu (dvanáctky – dva dny ranní, dva dny volna, dva dny noční) v krásnem Velkém Meziříčí.  POŽADUJEME Od našich zaměstnanců očekáváme pravidelnou docházku a dochvilnost Zručnost a síla jsou klíčové: požadujeme manuální zdatnost a fyzickou kondici Mezi důležité požadavky patří taky spolehlivost a schopnost samostatné práce   Zaujala Vás naše pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete nám svůj životopis. V případě dotazů nás kontaktujte. Těšíme se na Vás! Tým ProJob.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services