IT Infrastructure Specialist - možnost HO

Nabídka pracovní pozice od 8. 5. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Liberec (informace o místu práce: Liberec)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Medzinárodná spoločnosť so zameraním na predaj a logistiku hľadá vhodného kandidáta na pozíciu IT Infrastructure Support Specialist. Už viac ako pol storočia od svojho založenia v roku 1948 buduje obchodná spoločnosť globálnu predajnú sieť, pričom v celom regióne zamestnávajú približne 1 500 ľudí.Dnes sa zaoberájú širokým spektrom podnikov od obchodovania, výroby a spracovania až po maloobchod a služby po celom svete. Staňte sa súčasťou L2 tímu, podporte ostatné IT tímy v rámci európskeho regiónu pri riešení problémov.   –Udržiavanie, spravovanie a optimalizovanie Citrix XenApp Images –Zavedenie služieb Citrix XenApp v regióne Európy –Spravovanie zásad služby Active Directory –Plánovanie a spravovanie aktualizácie systému Windows, nasadzovanie a pravidlá ESET AV –Vývoj základných skriptov správy (PowerShell) –Navrhovanie dlhodobej zmeny –Účasť na IT projektoch –V prípade potreby komunikácia s podporou L3

Jiné výhody

–Pružná pracovná doba –5 týždňov dovolenky –Sick days (5 dní v roku) –Príspevok na stravovanie –Každý mesiac príspevok na účet v systéme Benefity.cz –Príspevok na dôchodkové poistenie –Operatívny leasing na automobily –Možnosti vzdelávania a systematického rozvoja –Nápoje na pracovisku zdarma NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Angličtina nielen odborná, ale komunikácia v hovorenej aj písanej forme –Znalosť administrácie servera WSUS –Znalosť ESET AV konzoly a nasadenia klienta alebo podobne –Skúsenosti s VMWare, administráciou prostredia Citrix –Skúsenosti s Active Directory, administráciou Windows servera, MS365 –Vodičský preukaz B

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Liberec

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services