Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: HUTCHINSON s. r. o., Rokycany, Rokycany (informace o místu práce: Rokycany)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 32000 - 35000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Technik metod - navrhuje, organizuje a realizuje zlepšení pro pracovní místa nebo úsek v souladu s HPS přístupy. Projektuje ve spolupráci s výrobou a kvalitou nová pracoviště a optimalizuje tok materiálu i z pohledu celé výrobní jednotky. Na základě změn v procesu vytváří nebo upravuje výrobní specifikace a pracovní postupy v oblasti jeho zodpovědnosti. Zajišťuje informovanost o změnách v procesu. Navrhuje a realizuje opatření pro snížení pracnosti výrobních úkonů a fyzicky namáhavé práce. Zajišťuje zaškolení výrobního personálu ve správném využívání pracovišť s důrazem na nově zavedené věci nebo změny. Vytváří protichybové systémy pro odstranění chyb vzniklých především monotónní operací, snadnou záměnou, obtížnou kontrolou, apod. Optimalizuje parametry procesu včetně vyhodnocení zkoušek v procesu. Zajišťuje systém sledovatelnosti výrobků na svém úseku. Vede evidenci provedených zkoušek v procesu (i neúspěšných). Snaží se najít zdroje pro úspory spotřeby vstupního materiálu a surovin. V týmu s výrobou a kvalitou vytváří nápravná a preventivní opatření na základě externích a interních reklamací zejména ve vztahu ke svěřenému úseku - QC Story. Spolupracuje při vytváření Procesní FMEA. Zná postupy systému řízení jakosti a postupy environmentálního systému řízení a řídí se jimi. Ve své působnosti zajišťuje naplňování stanovených cílů vycházejících z environmentální politiky a politiky jakosti. Při zavádění nových technologií a přípravě změn v technologiích stávajících zvažuje jejich environmentální dopady. Návrh technologií zpracovává tak, aby nebyly porušovány principy environmentální politiky a politiky jakosti podniku ani příslušné legislativní a jiné požadavky. Je odpovědný za plnění stanovených akčních plánů zlepšování a akčních plánů EMS. Je pověřen komunikací s dodavateli ve své působnosti. Zná stanovené postupy bezpečnosti práce a požární ochrany a zajišťuje jejich plnění ve své působnosti. Účinně spolupracuje s členy oddělení metod a industrializace a ostatními odděleními závodu za účelem úspěšného zavedení nových výrobků do výroby a plnění akčních plánů.Požadujeme: min. úplné střední odborné vzdělání s vyučením i maturitouNabízíme platové ohodnocení od 32.000,- do 35.000,- Kč/měs., 5 týdnů dovolené, závodní stravování s dotacíKontakt pouze e-mailem: Heringová Alena, e-mail: alena.heringova@hutchinson.com

Nabízené výhody

  • Podnikové stravování - stravování s dotací
  • Dovolená navíc - 5 týdnů

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

HUTCHINSON s.r.o., IČO: 61504424

Klostermannova 995, 337 01 Rokycany - Plzeňské Předměstí

Kontakt
Alena Heringová, 371 400 131-3, alena.heringova@hutchinson.com

Další nabídky práce

Práce v oboru: Strojírenství, Technika, rozvoj

Lokality: Rokycany

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services