Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BOS.org s.r.o., Ústí nad Labem, Ústí nad Labem (informace o místu práce: Ústí nad Labem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Aktuálně hledáme na hlavní pracovní poměr asistentku - administrativní pracovnici do našich kanceláří v Ústí nad Labem. Jedná se o samostatnou nestereotypní práci v menším kolektivu. Jsme společnost zabývající se více než 26 let organizováním konferencí. Požadavky:- min. SŠ vzdělání ekonomického směru- alespoň 3 roky praxe na podobné pozici, schopnost komunikovat na všech úrovních a rozlišovat priority- pečlivost, preciznost, organizovanost a zaměření na detail- samostatnou práci na PC (outlook, excel, word, internet)- znalost základů účetnictví- základní znalost AJ výhodou- pečlivost, spolehlivost- schopnost pracovat samostatně i v týmu.Pracovní náplň:- příprava podkladů pro účetnictví, evidence přijatých a vydaných faktur pro účetní a daňového poradce- fakturace, vedení pokladny- evidence základní personální agendy, plateb, smluv a firemní agendy- administrativní činnost- vyřizování a evidence korespondence- telefonická komunikace v rámci své agendy- účast na pořádaných konferencích (v délce cca 2-3 dny, cca 8 x ročně)- péče o kanceláře - řešení drobných reklamací, oprav, zajištění vybavení, komunikace s dodavateli, objednávky kancelářských potřeb apod..Nabízíme:- zázemí ve stabilní společnosti s více než 25 letou historii- pracovní prostředí v menším kolektivu- zaměstnanecké benefity (stravenkový paušál 50 Kč/1 den, dovolená navíc, sick days, káva na pracovišti a další bonusy)- pracovní doba na plný pracovní úvazek (8 hodin včetně obědu)- smlouvu na dobu neurčitou.péče o kanceláře - řešení drobných reklamací, oprav, zajištění vybavení, komunikace s dodavateli, objednávky kancelářských potřeb apod..Nabízíme:- zázemí ve stabilní společnosti s více než 25 letou historii- pracovní prostředí v menším kolektivu- zaměstnanecké benefity (stravenkový paušál 50 Kč/1 den, dovolená navíc, sick days, káva na pracovišti a další bonusy)- pracovní doba na plný pracovní úvazek (8 hodin včetně obědu)- smlouvu na dobu neurčitou.Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám svůj motivační dopis a profesní životopis s fotografií na e-mailovou adresu: sekretariat@bos-congress.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

BOS.org s.r.o., IČO: 64049876

Kekulova 615/38, 400 01 Ústí nad Labem - Klíše

Kontakt
Jeanette Lacinová, 475214226, lacinova@bos-congress.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Ústí nad Labem

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services