Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Nový Bor, Česká Lípa, Nový Bor (informace o místu práce: Nový Bor)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22260 - 34790 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Charakteristika pracovní pozice:- výkon státní správy na úseku sociálně-právní ochrany dětíPožadavky: - vysokoškolské vzdělání dle § 110 zák. číslo 108/2006 Sb. o sociálních službáchzískané studiem v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijnímprogramu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku,sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku, akreditovanémpodle zvláštního právního předpisu nebo vyšší odborné vzdělání získané absolvováním vzdělávacího programu akreditovaného podle zvláštního právního předpisu v oborech vzdělánízaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociálnía humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociálníčinnost- praxe v sociální oblasti ve veřejné správě - výhodou- zkouška odborné způsobilosti v sociální oblasti - výhodou (úředník je povinen do 18 měsíců od vzniku pracovního poměru prokázat zvláštní odbornou způsobilost dle vyhlášky č. 512/2002 Sb.)- uživatelská znalost práce na PC (zejména programy Word, Excel, Outlook, Ginis)- řidičské oprávnění skupiny "B"(aktivní řidič)- znalost zákona č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, rodinného práva dle zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník, zákon č. 500/2004 Sb. správní řád, vše v platném znění - výhodouDalší předpoklady:- zdravotní způsobilost dle § 110 zák. č.108/2006 Sb. o sociálních službách k výkonu funkce sociálního pracovníka- státní občanství ČR nebo cizí státní občanství a trvalý pobyt v ČR- způsobilost k právním úkonům a bezúhonnost- ovládání jednacího jazykaNáležitosti písemné přihlášky uchazeče:- přesné označení funkce výběrového řízení, o kterou se uchazeč zajímá- jméno, příjmení a titul uchazeče- datum a místo narození uchazeče- státní příslušnost uchazeče- místo trvalého pobytu uchazeče- číslo občanského průkazu- datum a podpis uchazečeDoklady, které uchazeč musí připojit k písemné přihlášce:- motivační dopis- strukturovaný životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadníchzaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkající se požadovanýchčinností- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší 3 měsíců- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzděláníPlatové zařazení: 10. -11. platová třída dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce a nařízenívlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě(platové rozpětí od 22.260,- až 32.240,- nebo od 23.980,- až 34.790,- Kč podle zápočtu letodborné praxe, osobní příplatek po zapracování).Pracovní poměr: na dobu neurčitouTermín nástupu: dohodouLhůta pro podání přihlášky: do 10.00 hod. dne 25.02.2022Způsob podání přihlášky: písemně nebo osobně na podatelnu MěÚ na adresu:Město Nový Bor, nám. Míru 1, 473 01 Nový Bor.Obálku označte textem: Výběrové řízení - úředník SPODVyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Nový Bor, IČO: 00260771

Kontakt
podatelna MěÚ, 487 712 315,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Nový Bor

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services