Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Domov pro seniory Libice nad Cidlinou, Nymburk, Libice nad Cidlinou (informace o místu práce: Libice nad Cidlinou)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 - 34500 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Nástup: ihned nebo dle dohodyNáplň práce:- řídí, organizuje a vede zdravotní úsek malé sociální služby: Domov pro seniory Libice nad Cidlinou a Kostelec n. Č. lesy - lůžková kapacita 27 a 24 uživatelů služeb, Domov se zvláštním režimem Opolany, Pátek - lůžková kapacita 10+10 uživatelů služeb- odpovídá za správné vedení ošetřovatelské dokumentace svého úseku- odpovídá za kvalitu ošetřovatelské péče- tvoří měsíční, dlouhodobý plán služeb, plán dovolených na svém úseku- sestavuje a aktualizuje harmonogramy práce zdravotního úseku- zpracovává podklady pro mzdy (pracovní výkazy)- provádí hodnocení práce svých podřízených- provádí a odpovídá za správné vykazování ošetřovatelských intervencí a fakturaci na zdravotní pojišťovnu- podílí se na tvorbě standardů, metodik, pracovních pokynů, účastní se porad- spolupracuje s lékaři, zdravotními pojišťovnami, lékárnou a dodavateli zdravotnického materiáluPožadujeme: ukončené SŠ, VOŠ nebo VŠ vzdělání v oboru všeobecná sestra, řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič/ka, zdravotní způsobilost, očkování hepatitida typ B nebo ochota zahájit vakcinaci nejpozději při nástupu do zaměstnání, komunikativnost a týmového ducha, trestní bezúhonnost, respekt k hodnotám zřizovatele;Výhodou: zkušenost s vedením týmu, zkušenost s cílovou skupinou, praxe ve vykazování zdravotní péče, uživatelská znalost IS Cygnus;Nabízíme: práci v příjemném rodinném prostředí malého domova pro seniory, nárůst mzdy po zkušební době, po uplynutí jednoho roku prodloužení pracovního poměru na dobu neurčitou, 5 týdnů dovolené, supervizní a metodickou podporu, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělávání, možnost využití zvýhodněného Zaměstnaneckého T-mobile programu (až 4 SIM karty na osobu) při získání pracovního poměru na dobu neurčitou, práci v malém kolektivu, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování;Staňte se součástí našeho týmu! Pokud Vás tato pracovní pozice zaujala, budeme se těšit na Váš strukturovaný životopis a motivační dopis. V případě zájmu kontaktujte Mgr. Danu Batalovou, tel. 734 809 127

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Diakonie ČCE - středisko Střední Čechy, IČO: 42744326

Kontakt
Dana Batalová, 734 809 127, batalova.dana@diakonie-stred.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services