Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Město Strakonice, Strakonice, Strakonice (informace o místu práce: Strakonice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 21260 - 31240 Kč

Nástup od: 1. 4. 2022

Poznámka: Druh práce: zajišťování realizace investičních akcí města, výběr a koordinace dodavatelů a jiných účastníků stavby, uzavírání smluvních vztahů a jejich změn, prověřování a zajišťování úplnosti investiční dokumentace, příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahuPlatové zařazení: platová třída 10 dle NV č. 341/2017 Sb., v platném znění(příloha č. 1: 21 260 Kč – 31 240 Kč dle délky započitatelné praxe + příslušné příplatky)Předpoklady pro vznik pracovního poměru:- způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, věk minimálně 18 letPožadavky:- minimálně vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu technického zaměření- znalost právních předpisů, zejména zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, vše v platném znění- samostatnost, spolehlivost a časová flexibilitaUvítáme:- praxi v oblasti rozpočtové kalkulace, orientaci v odborných činnostech (řemesla) a stavebních materiálech- autorizaci dle zákona č. 360/1992 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě- organizační a rozhodovací schopnosti- schopnost jednat s lidmi, psychickou odolnost- uživatelskou znalost práce na PC- řidičský průkaz skupiny B- praxi ve veřejné správěPřihlášku je možno předkládat pouze v písemné formě a musí obsahovat:. jméno, příjmení, titul uchazeče. datum a místo narození uchazeče. státní příslušnost uchazeče. místo trvalého pobytu uchazeče. číslo občanského průkazu nebo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana. datum a podpis uchazečeV přihlášce dále uveďte kontakt (telefon, e-mail).Povinné přílohy přihlášky:.- životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením- ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání nebo dokladu o splnění požadované odborné způsobilostiMísto, způsob a lhůta pro podání přihlášek:Písemné přihlášky se všemi požadovanými přílohami do výběrového řízení doručte osobně na podatelnu Městského úřadu Strakonice, nebo zašlete na adresu Městský úřad Strakonice, Velké náměstí 2, 386 01 Strakonice tak, aby na městský úřad byly doručeny nejpozději do 28.02.2022.Obálku označte heslem: „Výběrové řízení – investiční technik - NEOTVÍRAT“.Na přihlášky doručené po uvedeném termínu nebude brán zřetel.Bližší informace na č. tel. 383 700 107, 383 700 300

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Město Strakonice, IČO: 00251810

Strakonice

Kontakt
Výběrové řízení, 383700111,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Strakonice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services