Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: REJSTŘÍK TRESTŮ-001, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 13000 - 17000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Kontakt: tel.: 244 006 212, 244 006 220 kdy: denně 9:00 - 11:30 hod. 13:00 - 14:30 hod , e-mail: rejstrik@rejtr.justice.cz Upřesňující informace:Požadované znalosti:- min. 2 roky praxe v oblasti zpracování mezd- znalost daňové problematiky (především daň z příjmů fyzických osob)- mzdové doklady, jejich zpracování a evidence, odvody zdravotního a sociálního pojištění- zkušenost se mzdovým systémem Datacentrum - výhodou- znalost práce na PC (MS Office) na uživatelské úrovniNáplň práce- komplexní zpracování mzdové agendy pro organizaci se 36 zaměstnanci- zajišťování výplaty a zúčtování platu, náhrad platu a dalších plnění poskytovaných zaměstnancům- provádění veškerých odvodů a zajišťování jejich vykazování- zpracování ročního zúčtování daní za zaměstnance i za organizaci (srážková a zálohová daň, příprava a realizace roční mzdové závěrky)- vedení mzdové evidence a výkaznictví (ELPD, mzdové listy, DPN aj.)- archivace mzdových podkladů - komunikace s oprávněnými institucemi (úřady práce, pojišťovny, Ministerstvo spravedlnosti)Další dovednosti, schopnosti, požadavky:- chuť učit se novým věcem,- spolehlivost, pečlivost a přesnost- čistý trestní rejstříkOdměňování:- v souladu s § 5 odst. 1 nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o odměňování zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů- osobní příplatek a mimořádné odměny- na organizaci se nevztahuje zákon o státní služběNabízíme- stravenky v hodnotě 100,00 Kč- možnost sebevzdělávání (školení)- v případě dobré spolupráce možnost částečného výkonu práce z jiného místa (homeoffice)- služební telefon a notebook i pro soukromé účely- slušné zacházení, malý kolektivPřihlášku do výběrového řízení s motivačním dopisem a strukturovaným životopisem zasílejte e-mailem na: rejstrik@rejtr.justice.cz nebona adresu: Rejstřík trestů, k rukám personalistky, Soudní 988/1, Praha 4nejpozději do 25. 2. 2022.Poskytnutím svých osobních údajů zahrnutých do strukturovaného životopisu dáváte v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, Rejstříku trestů souhlas k jejich zpracování pro účely v rozsahu potřebném pro uskutečnění výběrového řízení na pracovní pozici mzdová účetní.Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

REJSTŘÍK TRESTŮ, IČO: 00026085

Kontakt
Tereza Todorov, 244 006 212, 244 006 220, rejstrik@rejtr.justice.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services