Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o. - Office Park Nová Karolina, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Třísměnný provoz

Mzda: 27000 - 30000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: 1. kontakt e-mailem: petra.zemanova@axa-assistance.czJak bude vypadat Tvůj den?- budeš součásti stabilního týmu, který 24/7 a 365 dní v roce pomáhá lidem na cestách v ČR a ve světě- budeš v telefonickém kontaktu s klienty, kteří jsou v zahraničí a potřebují lékaře, vyhledat blízkou nemocnici či zajistit převoz- Tvou prací bude také evidovat případy našich klientů do našeho systému a s tím spojená administrativa jako je:- zpracování dokladů týkajících se pojistných událostí- posuzování likvidity pojistných událostí v oblasti cestovního pojištění- komunikace s pojištěnými a dodavateli služeb- administrativní práce (zpracování přijaté korespondence a její kompletace)- každý den budeš zažívat nové životní příběhy a žádný den pro Tebe nebude stereotypní- při své práci budeš využívat denně český i anglický jazyk a případně další cizí jazykyJakého člověka hledáme? Takového, který:- má maturitní vysvědčení- má dobrou angličtinu (na úrovni B2) a nebojí se komunikovat- je ochoten pracovat na směny- se umí vcítit do situace klienta- se vyzná na internetu a umí ho prakticky využít- chce mít dobrý pocit z toho, že někomu pomohl- má samostatný přístup k řešení úkolů- chce získat rozhled v oblasti asistenčních a likvidačních služebVýhodou bude:- středoškolské vzdělání v oboru zdravotnictví- znalost dalšího cizího jazyka na úrovni min. B2 (německý, španělský, italský, francouzský, polský,...)Jaké benefity Ti nabídneme?- Nástupní fixní mzdu 27 000 Kč hrubého měsíčně- Pravidelné kvartální finanční odměny ve výši až 10% z měsíční mzdy- 25 dní dovolené- Navýšené příplatky za práci o víkendu a na nočních směnách- Stravenky v hodnotě 150 Kč již od prvního. dne a stravování v blízkosti společnosti- Home Office 3 dny v týdnu (po zaučení) včetně technického vybavení pro Tvou domácí kancelář (notebook, monitor, dokovací stanice...)- Příspěvek za Home Office (příspěvek 600 Kč/měsíčně)- Kartu MultiSport nebo Sodexo Flexi Pass (příspěvek 400 Kč/měsíčně)- Penzijní připojištění (příspěvek 400 Kč/měsíčně)- Plně hrazené životní pojištění- Cestovní pojištění pro Evropu zdarma s připojištěním rizikových sportů a autoasistence na cestách- Rozvojové programy a kurzy, podporovaná jazyková výuka, kurzy v rámci platformy LinkedIn Learning- Přátelský tým kolegů- Občerstvení na pracovišti- Velmi snadno dostupné moderní kanceláře v Nova Karolina Park v centru Ostravy- ... a mnohem více (slevy u našich partnerů apod.)

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 25 dní dovolené
  • Jiné výhody - stravenky, Home Office, aj.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - úroveň B2 -

Inzerující společnost

AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o., IČO: 25695215

Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha - Nusle

Kontakt
Petra Zemanová, Recruitment Manager, , petra.zemanova@axa-assistance.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services