Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Nejvyšší správní soud, Brno-město, Brno (informace o místu práce: Brno)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 20000 - 25000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Nejvyšší správní soud hledá vhodného kandidáta/kandidátku na místo finanční referent - pokladníkPožadavky:" středoškolské vzdělání s maturitou" znalost zákonů a jejich aplikace (vč. prováděcích předpisů): o zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, včetně ČÚSo zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontroleo zákon č. 219/2000 Sb., o majetku ČR a jejím vystupování v právních vztazícho zákon č. 218/2000 Sb., rozpočtová pravidla" znalost podvojného účetnictví a výkaznictví organizačních složek státu výhodou" velmi dobrá znalost práce s PC (MS Word, Excel, internet)" spolehlivost, schopnost systematické a samostatné práce, pečlivost" ochota dále se vzdělávat Náplň práce:" zajišťuje pokladní agendu soudu včetně poskytování záloh na pracovní cesty" zpracovává příjmové a výdajové doklady a kontroluje formální správnost účetních dokladů před jejich proplacením," zajišťuje evidenci cenin, " zajišťuje pojištění zaměstnanců a soudců pro zahraniční pracovní cesty," zpracovává došlé faktury a stálé platby včetně evidence," zpracovává soudní poplatky uhrazené v hotovosti na pokladně soudu a bezhotovostně převodem na bankovní účet soudu" zpracovává poukazy ze soudního výkonu včetně evidence " provádí evidenční operace v systému IRES" ukládá a archivuje dokumenty a evidenční pomůcky vzniklé z činnosti oddělení hlavního účetního Nabízíme:" Stabilní zázemí a příjemné pracovní prostředí" Benefity (5 týdnů dovolené, 4 dny indispoziční volno, stravovací karta, příspěvky z FKSP, pružná pracovní doba, aj.)" Nástup možný od 01. 04. 2022Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, s výkonem práce v sídle Nejvyššího správního soudu na Moravském nám. 6, Brno.Pracovní poměr se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoník práce. Platové ohodnocení se řídí nařízením o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, 8. platová třída. Strukturovaný životopis s motivačním dopisem zasílejte na e-mailovou adresu: jana.smutna@nssoud.cz, a to nejpozději do 21. 2. 2022. Nejvyšší správní soud si vyhrazuje právo tuto lhůtu zkrátit nebo zrušit výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. Osloveni budou pouze uchazeči, kteří splňují výše uvedené kvalifikační požadavky na danou pozici. Poskytnuté osobní údaje bude správce (Nejvyšší správní soud) zpracovávat v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) pro účely výběrového řízení. Údaje nebudou poskytnuty třetí osobě a u správce budou uchovány po dobu nezbytnou k naplnění účelu výběrového řízení. Subjekt údajů má v čl. 15 - čl. 21 obecného nařízení garantována svá práva, která může uplatňovat u správce. Subjekt údajů má také právo podat stížnost u dozorového orgánu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Nejvyšší správní soud, IČO: 75003716

Kontakt
Smutná, 542532376, prace@nssoud.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Brno

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services