Models.UradPrace.Cs

Nabídka pracovní pozice od 18. 7. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Katastrální úřad pro Jihočeský kraj Katastrál.prac.- Strakonice, Strakonice, Strakonice (informace o místu práce: Strakonice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: POZICE: „obnova katastrálního operátu ID SM 30000296/3003920“ (pracovní poměr dle zákoníku práce na dobu určitou) v oddělení aktualizace KN Katastrálního pracoviště Strakonice Požadujeme: - střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné vzdělání v oboru zeměměřictví (služební předpis) - znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) - pracovní nasazení, spolehlivost, samostatnost, odpovědnost - řidičský průkaz skupiny B výhodou Náplň a místo výkonu:- revize katastru nemovitostí (vyhlášení a zahájení revize, přípravné činnosti, místní šetření v terénu, zpracování nesouladů, jednání s vlastníky pozemků, závěrečné činnosti a ukončení revize)- další úkoly z pověření přímého nadřízeného či vedoucího základního organizačního útvaru (např. tvorba polygonů ZPMZ, tvorba neměřických náčrtů pro zápis záznamovým řízením, vyhledání dokumentace pro obnovu katastrálního operátu nebo opravu chyb v katastrálním operátu) Nabízíme: - pracovní poměr na dobu určitou po dobu zástupu státní zaměstnankyně na MD/RD - odměňování v souladu s nařízením vlády č. 304/2014 Sb., příloha č. 2, o platových poměrech státních zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů (zařazení v 9. platové třídě) - příjemné pracovní prostředí - možnost odborného růstu - systém zaměstnaneckých a sociálních výhod (5 týdnů dovolené, FKSP, 5 dnů sick days, pružná pracovní doba) Požadované dokumenty: strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe • motivační dopis • kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, doklad o odborném zaměření dle výše uvedeného požadavku Předpokládaný termín nástupu: 01. 03. 2022, příp. dle dohody. Životopis a požadované doklady zasílejte do 10. 2. 2022 v elektronické podobě na adresu ku.projihockraj@cuzk.cz nebo v listinné podobě na adresu Bc. Hana Lembergerová, Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Lidická tř.124/11, 370 86 České Budějovice. Bližší informace na tel. č. 386 713 245 nebo 383 313 160.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Logo Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, IČO 00213691

Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, IČO: 00213691

Kontakt
Hana Lembergerová, 386713245,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Strakonice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaručená mzda končí. Ta nejnižší ale poroste rychleji

Zaručená mzda končí. Ta nejnižší ale poroste rychleji

Místo politiků bude o růstu minimální mzdy nově rozhodovat předem daný vzoreček navázaný...více

Chcete neplacené volno? Kolik vás bude stát a s čím je třeba počítat

Chcete neplacené volno? Kolik vás bude stát a s čím je třeba počítat

Kdy vám nestačí dovolená, můžete v zaměstnání požádat o neplacené volno. Poradíme, jak...více

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Externí vedení účetnictví se finančně vyplatí

Stojíte před otázkou, zda mít vlastní účetní oddělení nebo se spolehnout na externí firmu?...více

Partners Financial Services