Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Katastrální úřad pro Jihočeský kraj Katastrál.prac.- Strakonice, Strakonice, Strakonice (informace o místu práce: Strakonice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19730 - 28920 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: POZICE: „obnova katastrálního operátu ID SM 30000296/3003920“ (pracovní poměr dle zákoníku práce na dobu určitou) v oddělení aktualizace KN Katastrálního pracoviště Strakonice Požadujeme: - střední vzdělání s maturitní zkouškou nebo vyšší odborné vzdělání v oboru zeměměřictví (služební předpis) - znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) - pracovní nasazení, spolehlivost, samostatnost, odpovědnost - řidičský průkaz skupiny B výhodou Náplň a místo výkonu:- revize katastru nemovitostí (vyhlášení a zahájení revize, přípravné činnosti, místní šetření v terénu, zpracování nesouladů, jednání s vlastníky pozemků, závěrečné činnosti a ukončení revize)- další úkoly z pověření přímého nadřízeného či vedoucího základního organizačního útvaru (např. tvorba polygonů ZPMZ, tvorba neměřických náčrtů pro zápis záznamovým řízením, vyhledání dokumentace pro obnovu katastrálního operátu nebo opravu chyb v katastrálním operátu) Nabízíme: - pracovní poměr na dobu určitou po dobu zástupu státní zaměstnankyně na MD/RD - odměňování v souladu s nařízením vlády č. 304/2014 Sb., příloha č. 2, o platových poměrech státních zaměstnanců, ve znění pozdějších předpisů (zařazení v 9. platové třídě) - příjemné pracovní prostředí - možnost odborného růstu - systém zaměstnaneckých a sociálních výhod (5 týdnů dovolené, FKSP, 5 dnů sick days, pružná pracovní doba) Požadované dokumenty: strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe • motivační dopis • kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, doklad o odborném zaměření dle výše uvedeného požadavku Předpokládaný termín nástupu: 01. 03. 2022, příp. dle dohody. Životopis a požadované doklady zasílejte do 10. 2. 2022 v elektronické podobě na adresu ku.projihockraj@cuzk.cz nebo v listinné podobě na adresu Bc. Hana Lembergerová, Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, Lidická tř.124/11, 370 86 České Budějovice. Bližší informace na tel. č. 386 713 245 nebo 383 313 160.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Katastrální úřad pro Jihočeský kraj, IČO: 00213691

Kontakt
Hana Lembergerová, 386713245,

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Strakonice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services