Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: TEDOM a.s. - provoz Třebíč, Hrotovická-Průmyslová Zóna č.p.160, Třebíč, Střítež (informace o místu práce: Střítež)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 125 - 135 Kč

Nástup od: 1. 3. 2023

Poznámka: Montážní pracovník – mechanikJste manuálně zručný, vyznáte se v technické dokumentaci a pečlivě a spolehlivě odvádíte svoji práci? Pak budeme rádi, když se stanete součástí našeho výrobního týmu. Na pozici Montážního pracovníka – mechanika hledáme šikovného kolegu, který se nebojí vzít za práci.Co bude vaší náplní práce?? Výroba a montáž jednotlivých okruhů kogeneračních jednotek? Sestavování a bodování potrubí? Sestavování potrubních celků – šroubové spoje, spoje za použití těsnících materiálůCo k této pozici budete potřebovat?? Vyučení v oboru zámečník či potrubář, opravář zemědělský strojů apod.? Technické myšlení – čtení výkresové dokumentace? Manuální zručnost, pečlivost a spolehlivost? Zodpovědnost a samostatnost při práciCo u vás oceníme?? Chuť pracovat a pozitivní přístup k prováděným úkolům? Praxi v oboru výhodou? Svářečský průkaz výhodouCo vám za to můžeme nabídnout?Náborový příspěvek 15.000,-- Kč. Různorodou práci v týmu výroby, kde vládne přátelská atmosféra a kde můžete ukázat svoji šikovnost a své technické a manuální dovednosti. K tomu odpovídající mzdové ohodnocení. Využít můžete také zvýhodněné služby našeho mobilního operátora a zvýhodněné ceny služeb a produktů u našich smluvních partnerů. Tři dny zdravotního volna a příspěvek na stravování je u nás samozřejmostí. A navíc za odpracovaný měsíc bez absence obdržíte 500 Kč k vaší výplatě.Kdy a kde se k nám můžete přidat?? Přidat se k nám můžete ihned, případně se můžeme na termínu nástupu dohodnout? Místo výkonu práce TřebíčPokud vás tato pracovní nabídka zaujala, zašlete nám svůj stručný životopis na emailovou adresu zamestnani@tedom.com. Případně nás kontaktujte na telefonním čísle 724 535 599.Sídlo firmy:TEDOM a.s.Výčapy 195674 01 Třebíčtedom@tedom.com

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

TEDOM a.s., IČO: 28466021

Výčapy 195, 674 01 Výčapy - Výčapy

Kontakt
Zdeňka Malá, 953 311 003, zdenka.mala@tedom.com

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services