Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Charita Moravská Třebová - Lanškrounská, Svitavy, Moravská Třebová (informace o místu práce: Moravská Třebová)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 27000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: NÁPLŇ PRÁCE: Jaká bude hlavní náplň Vaší práce v Komunitním centru O krok dál? přímá práce s lidmi s duševním onemocněním formou ambulantní i terénní soc. práce, spolupráce s externími odborníky, institucemi, lékaři, psychiatrickými ambulancemi, vytváření vnitřních metodik a pravidel dle standardů kvality soc. služeb. Místo výkonu práce: Moravská Třebová, obce regionu Moravskotřebovsko-Jevíčsko, území Svitav a spádových obcí. DALŠÍ POŽADAVKY: Co požadujeme? VŠ nebo VOŠ vzdělání v oboru sociální práce (kvalifikace pro sociálního pracovníka dle § 110 zákona 108/2006 Sb.), popř. v oboru psychologie, spec. pedagogiky, práva, apod., trestní bezúhonnost, spolehlivost, zodpovědnost, flexibilitu, komunikační dovednosti, kreativitu, emoční stabilitu, empatii, ochotu vzdělávat se, odolnost vůči stresu, aktivní přístup k práci, schopnost týmové i individuální práce, pozitivní přístup k lidem, otevřenost a ochotu pracovat v církevní organizaci v souladu s jejím Etickým kodexem, posláním a hodnotami NABÍZÍME: zajímavou a smysluplnou práci, kvalitní pracovní vybavení, možnost odborného růstu a profesního rozvoje, vzdělávání, práci v příjemném prostředí a kolektivu, podporu týmu, zaškolení, spolupráce s odborníky, podporu externího supervizora a metodických konzultantů možnost seberealizace, samostatnost a odpovědnost, 6 týdnů dovolené, pružnou pracovní dobu, další firemní benefity. Předpokládaný nástup: dle dohody KONTAKT: Náležitosti přihlášky do výběrového řízení: ručně psaný motivační dopis, rukturovaný životopis, Životopis doplňte, prosím, o následující prohlášení: Prohlašuji, že mě Charita Moravská Třebová seznámila se zpracováním osobních údajů v souvislosti s ucházením se o zaměstnání. Přihlášky zasílejte do 11. 2. 2022 na adresu: Charita Moravská Třebová, Svitavská 44, 571 01 Moravská Třebová - obálku označte heslem "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ KC O KROK DÁL", nebo scanem na e-mail: katerina.vaskova@mtrebova.charita.cz. Vybraní zájemci budou pozváni k přijímacímu pohovoru. Charita Moravská Třebová si vyhrazuje právo nevybrat žádného zájemce.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

Charita Moravská Třebová, IČO: 65189418

Kontakt
Kateřina Vašková, 734 797 498, katerina.vaskova@mtrebova.charita.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services