Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Channel Partners, s.r.o., provozovna Litoměřice, Litoměřice, Litoměřice (informace o místu práce: Litoměřice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 40000 - 45000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: náplň práce:- na začátku k sobě dostanete 4-6 členný tým obchodníků. Do konce roku by se měl postupněrozrůst na 8-10 obchodníků.- kromě obchodního týmu vedete i oddělení backoffice, které je podporou pro tvaše obchodníky,aby nemuseli řešit administrativu a měli čas se naplno věnovat prodeji.- vaším hlavním úkolem na celém projektu je rozvoj týmu, podpora a jeho motivace ve výkonu akvalitě prodeje.- máte možnost upravit systém prodeje a další postupy, které s tím souvisejí, tak jak vám tobude vyhovovat. Pokud přijdete s nápadem, jak něco vylepšit, určitě dostanete prostor.- každý správný leader jde osobním příkladem a to očekáváme i od vás, vlastní prodej tvořínedílnou součást vaší práce.- budete komunikovat napřímo s managementem společnosti, Vaší nadřízenou bude manažerkacall center Katka. Katka je manažerka, s více než 15 letou praxí ve vedení úspěšných projektů vCC a to především v oblasti telekomunikací. Budete spolupracovat s profesionálem, kterýpreferuje vedení formou spolupráce a hledá k sobě partnera na kterého se může spolehnout.Odměnou Vám bude nulový chaos a jasná systematičnost ve které se vždy vyznáš.- spolu s HR si budete vybírat lidi do týmu.Požadujeme:- zkušenosti z obchodu, ideální je zkušenost přímo z call centra.- stejně tak jako profesionální prodej je pro nás důležitá atmosféra, hledáme tedy někoho kdo tovidí stejně a bude podporovat dobré vztahy v týmu. - chuť se rozvíjet a intenzivně na sobě pracovat.- vyzrálost- umět jít příkaldemVýhody:- zkušenost s vedením týmu.Nabízíme:- odměnu ve výši 40 - 45 tisíc. V případě, že bude tým úspěšnější, můžete si sáhnout na vyššípeníze.- firmu kde najdete to nejlepší zázemí pro obchodníky, kde si zakládáme na profesionálnímkonzultativním prodeji. Také firmu, ve které si tvoříme skvělou atmosféru, kde nejsme jenkolegové ale kamarádi.- budete mí k dispozici jednoho z nejlepších trenéru obchodních dovedností na telefonu, kterýVám pomůže s rozvojem týmu.- obrovský prostor pro realizaci ve firmě.- osobní i profesní rozvoj, možnost osobního kouče, vzdělání v oblasti obchodu i vedení lidí vrámci firmy.- osobní budget na vzdělávání.- odpočinkové firemní akce.- slevu na firemní tarify, na rozvojové knihy, vzdělávací kurzy.Způsob prvního kontaktu zaměstnavatele: e-mailem zaslat životopis.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody - stravenky, firemní vzdělávací akce, firemní akce

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Nižší střední odborné

Inzerující společnost

Channel Partners, s.r.o., IČO: 28894863

Sokolovská 1644, 250 88 Čelákovice

Kontakt
Renáta Miltová, 775 560 137, Renata.miltova@channel-partners.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Litoměřice

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services