Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Společnost Podané ruce o.p.s. - prac. Hanušovice, Šumperk, Hanušovice (informace o místu práce: Hanušovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 19300 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Společnost Podané ruce o.p.s. vypisuje výběrové řízení na pozici "Kontaktní pracovník/ce". Požadujeme - Min. SŠ, výhodou je ukončená VŠ, VOŠ (sociálního, speciálně pedagogického zaměření), - komunikativnost, samostatnost, aktivní přístup, - schopnost práce v týmu, - pozitivní přístup k sociální práci a ochotu vymýšlet nové postupy, - zdravotní způsobilost, - silnou motivaci k práci se sociálně ohroženými dětmi a mládeží, - ŘP skupiny B,- práce na PC, - výhodou jsou zkušenosti práce s dětmi a mládeží a zkušenost práce v oboru. Pracovní náplň - přímá práce s dětmi a mládeží (individuální i skupinová), organizování a realizace volnočasových aktivit a preventivních programů, - pomoc účastníkům projektu s přípravou do školy, přípravou na testy a přijímací řízení, - práce v terénu, - účast na víkendových akcích, - administrativní práce, - místo výkonu práce: NZDM v Hanušovicích, Školní 199, 788 33 Hanušovice a přilehlé obce, - pracovní doba: čtyři dny v týdnu 8:00 - 16:30. Nabízíme - pracovní poměr na 0,7 úvazek s nástupem ihned nebo dle dohody, - smlouvu na dobu určitou do 30.4.2023 s možností prodloužení (doba trvání projektu do 30.4.2024), - možnost podílet se na smysluplné práci, - možnost profesního a osobního růstu, vzdělávání, - zázemí zavedené neziskové organizace, - 4 týdny dovolené, - odborný dohled, - mzdové ohodnocení: 19 300 Kč hrubé mzdy, příplatky za práci o víkendech. Další informace Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem (rozsah cca 1 strana - motivace k práci s cílovou skupinou) zasílejte do 13.2.2022 na adresu rumanova@podaneruce.cz, do předmětu prosím uveďte "Výběrové řízení - Projekt Hanušovice". Vybraní uchazeči budou průběžně zváni k ústnímu pohovoru, který proběhne po předchozí telefonické dohodě. Kontaktní osoba: Mgr. Hana Rumanová, tel.: +420 774 701 570, pro bližší informace nás kontaktujte.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Inzerující společnost

Společnost Podané ruce o.p.s., IČO: 60557621

Hilleho 1842/5, 602 00 Brno - Černá Pole

Kontakt
Hana Rumanová, 774701570, rumanova@podaneruce.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services