Media Factory - Frontend - 12/21

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Front-end developer Představ si, když jsi v jednom týmu se zkušenými vývojáři, kteří se nebojí výzev a složitých aplikací. Má za sebou velké klienty jako Vodafone, Hypoteční banka, Renomia, O2. Týmem, který uvítá tvoje zkušenosti a spoustu dobrých nových nápadů, které všechny posunou kupředu. Nejsme žádný kostnatý korporát, ani malá agentura. Proto máme co nabídnout i velkým a náročným klientům, přitom jsme flexibilní a těšíme se do práce. Rozumíme si pracovně i lidsky. Velmi vítáme proaktivní přístup a jsme rádi za nové návrhy a přístupy k řešení, ve kterých se vzájemně podporujeme. Baví tě dělat smysluplné projekty? Ozvi se ještě dnes! Co by ti nemělo chybět: ? Zkušenosti na obdobné pozici více než 2 roky ? Perfektní znalost HTML5/CSS3 (psaní čistého validního kódu, znalosti přístupnosti, responsivita a mobile first přístup, LESS a SASS) ? Výborná znalost JavaScript - vanilla JavaScript (ES6) ? Základní znalost React a některého z moderních frameworků jako je Next.js , Gatsby.js nebo Remix.js ? Přehled o novinkách a trendech v oboru ? Základní znalost Adobe Photoshop/Illustrator a Figma/Sketch na úrovni drobných úprav podkladů a získání hodnot potřebných pro vývoj Čím si nás můžeš navíc získat: ? Schopnost práce s asynchronním kódem, Promisy, Eventy atd. ? Zkušenost s node.js/deno.js ? Znalost GraphQL ? Zkušenosti s REST ? Zkušenost s design systems a storybook ? Povědomí o moderních build nástrojích jako třeba esbuild, snowpack, vitejs nebo swc ? TypeScript ? Psaní Unit Testů ? Základy OOP PHP ? CSS nebo JS animace, SVG, canvas ? Testování (ideálně Jest) Na co se můžeš těšit: ? Práce na full time ? Skvělého šéfa, se kterým se dá vždy rozumně mluvit ? Tým, který se rád vidí i po práci ? Máme pružnou pracovní dobu, někdy využíváme i možnost pracovat z domova ? Společnou snídani a týmovou pizzu každé dva týdny ? Aktivní podporu ve vzdělávání ? Benefity pro vlastní potřebu – např. Multisport kartu ? Firemní telefon a notebook ? Super dostupnou lokalitu a pohodovou uvolněnou atmosféru ? Příjemné kanceláře, žádný velký neosobní open space ? Dog friendly office

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services