Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Obec Lánov, Trutnov, Lánov (informace o místu práce: Lánov)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 16980 - 24780 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: TECHNICKÝ PRACOVNÍK Pracovní činnost:- Práce zahradnické (údržba zeleně).- Práce svozu a zpracování komunálního odpadu a bioodpadu.- Práce na údržbě budov a zařízení obce (drobné práce zednické, malířské, instalatérské apod.). - Práce s mechanizací, včetně údržby strojů (traktor, nakladač, štěpkovač, sekačky, křovinořezy, motorová pila apod.) v rámci zajišťování sjízdnosti, oprav a údržby komunikací obce a v rámci letní a zimní údržby.- Ostatní převážně manuální práce. Místo výkonu práce: Obec LánovPlatové podmínky:7. platová třída (16. 980 – 24. 780,-Kč) a stupeň podle délky uznané praxe. Platové podmínky se řídí nařízením vlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě dále možnost přiznání osobního příplatku.Pracovní poměr:Na dobu určitou (1 rok) se zkušební dobou, po uplynutí možný přechod na dobu neurčitou.Předpokládaný nástup od 03/2022, popř. dohodou.Požadavky:- řidičské oprávnění skupiny B- spolehlivost, pracovní nasazení, schopnost samostatné a týmové práce, odolnost vůči stresu- časová flexibilitaVýhodou:- řidičské oprávnění skupiny BE, C, T- organizační schopnosti- znalost místních poměrůNáležitosti přihlášky:- jméno a příjmení uchazeče, datum a místo narození - státní příslušnost - místo trvalého bydliště - číslo občanského průkazu - datum a podpis K přihlášce připojí uchazeči tyto doklady:- strukturovaný životopis- ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál nebo ověřená kopie)prohlášení uchazeče/uchazečky k GDPR v tomto znění: "Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám souhlas k jejich zpracování a uchováníPísemné přihlášky s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 28. 02. 2022 do 12:00 hodin na adresu:Obecní úřad Lánovk rukám starostkyProstřední Lánov 200543 41 LánovObálku označte slovy "Neotvírat - VŘ - technický pracovník".Písemné přihlášky můžete předat též osobně na podatelnu OÚ Lánov.Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi přihlášky ostatních uchazečů/uchazeček.Bližší informace Vám podá starostka: Eliška Rojtová (starosta@lanov.cz, 603 112 761).Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Střední odborné (vyučen)

Inzerující společnost

Obec Lánov, IČO: 00278041

Kontakt
Eliška Rojtová, starostka, 603112761, starosta@lanov.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services