Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Moravskoslezské datové centrum, příspěvková organizace, Ostrava-město, Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24770 - 36470 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: 1. kontakt e-mailem, telefonicky. Tel.: 775 214 783, e-mail: kariera@msdc.czKdo jsmeMoravskoslezské datové centrum je příspěvková organizace zřízená Moravskoslezským krajem, která si klade mimo jiné za cíl vybudovat velkokapacitní datovou síť. Ta se stane základem pro rozvoj elektronických služeb krajské korporace. V dalších letech bude centrum monitorovat a inteligentně řídit dopravní toky nebo sítě internetu věcí až na bázi umělé inteligence. Zároveň organizace slouží jako poradenské a konzultační místo v oblasti ICT technologií pro ostatní krajské příspěvkové organizace. Novým úkolem organizace je strategické řízení a koordinace aktivní kybernetické bezpečnosti krajské korporace s prioritou nemocnic. Co vás čekáŘízení zajímavých ICT projektů (datové sítě a centra, standardizace konektivity, IoT, kybernetická bezpečnost, zálohování a obnova dat, Smart technologie, Open Data, prostorové informace atd.) pro Moravskoslezský kraj a jím zřízené a založené organizacePrůběžné vyhodnocování požadavků kraje a jím zřízených a založených organizacíKonzultace a schvalování investičních stavebních projektů ve vazbě na technologickou a komunikační infrastrukturuPříprava a řízení veřejných zakázekKoordinace a zpracovávání komplexních analýz pro potřeby projektůZpracování technickoekonomických studií projektů Metodická pomoc v oblasti zpracovávaných ICT projektůJaké znalosti a dovednosti byste měli mítVŠ vzdělání bakalářského nebo magisterského stupně 3 roky praxe s řízením projektůŘidičský průkaz sk. B - aktivní řidičCertifikace z oblasti projektového řízení - např. PMP (Project Management Professional) nebo PRINCE2: PRACTITIONER nebo IPMA: C atd. výhodouZnalosti a dovednosti z oblasti informatiky, komunikačních a informačních technologií a bezpečnosti informací výhodouZaměstnanecké výhody:Odpovídající platové ohodnocení (11. platová třída)Home office až 2 dny v týdnu5 týdnů dovolené a 3 Sick day ročněPeněžní příspěvek na stravováníPříspěvek z fondu FKSP na kulturu, zdraví, sport či cestováníNotebook a mobilní telefonStabilní zázemí krajské organizaceFlexibilní pracovní dobaVhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné (OZZ), OZP s maximálně 2. stupněm invalidity, OZP na vozíku (bezbariérový přístup).

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc - 5 týdnů dovolené
  • Jiné výhody - 3 sick days, peněžní příspěvek na stravování, příspěvky z fondu FKSP, aj.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Moravskoslezské datové centrum, příspěvková organizace, IČO: 06839517

Na Jízdárně 2824/2, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Zuzana Konečná, 775 214 783, kariera@msdc.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Ostrava

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services