Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: DELFI REHAB spol. s r.o. Dolní Štěpanice, Semily, Benecko (informace o místu práce: Benecko)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 17. 1. 2022

Poznámka: DELFI REHAB spol. s r.o. působí na českém trhu od roku 1990, od té doby si vybudovala pevnou pozici v Čechách i v zahraničí. Úspěšná obchodně - výrobní společnost zabývající se výrobou komponentů pro zdravotechniku klade důraz především na kvalitu svých výrobků a služeb, je dlouhodobě nedílnou součástí mezinárodních veletrhů, díky kterým získala prestižní klientelu po celém světě a již několikrát byla zařazena mezi 500 nejlepších exportérů ČR. Společnost hledá nového člena týmu obchodního oddělení - konkrétně na pozici referenta zahraničního obchodu.Informace o pozici: Firma: DELFI REHAB spol. s r.o.Pracoviště Dolní Štěpanice 104, 514 01 Jilemnice, okres Semilykontakt: Zuzana Vejnarová, zuzana.vejnarova@delfi.cz, tel: 739 627 763Pracovní doba: pružná, 40 hodin / týdenPracovní úvazek: plnýPracovní vztah: hlavní pracovní poměrMin. stupeň vzdělání: středoškolské s maturitou, VOŠ, VŠNástup: možný ihned Mzdové rozpětí: od 25.000 Kč + osobní ohodnoceníCharakteristika pracovního místa / náplň práce:-komunikace s obchodními partnery (zákazníky) převážně ze zahraničí - prostřednictvím e-mailu, telefonicky, osobně v AJ a ČJ-zpracovávání zakázek přes vnitropodnikový systém Signys-tvorba cenových nabídek, kalkulace cen-koordinace dopravy (exporty do různých zemí a kontinentů)-příprava podkladů k jednání -aktivní účast na mezinárodních veletrzích Požadujeme:-dobrá znalost práce na PC (MS Office)-aktivní používání AJ podmínkou - na komunikativní úrovni (slovem i písmem), další jazyky výhodou-zkušenosti na obdobné pozici výhodou, nikoliv podmínkou - vhodné i pro absolventy-základní technické znalosti výhodou-řidičský průkaz skupiny B -reprezentativní vystupování ochota učit se novým věcem-samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita a asertivita-velmi dobré komunikační a organizační schopnosti -loajalita Podmínkou účasti ve výběrovém řízení je zaslání strukturovaného životopisu s přiloženou fotografií.Zaměstnanecké výhody:-možnost platového růstu -možnost seberealizace a dalšího vzdělávání -motivační roční bonus / odměna -mobilní telefon-zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské banky-možný příspěvek na penzijní připojištění -příspěvek na (vnitropodnikové) stravování-slevy na firemní produkty -zázemí a podpora celého týmu ryze národní a stabilní společnosti-20 dní dovolené-WiFi připojení ve všech firemních prostoráchkontakt: e-mailem, telefonicky

Nabízené výhody

  • Zvláštní prémie - mobilní telefon zvýhodněné mobilní volání či bankovní služby u partnerské ban
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV s maturitou

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

DELFI REHAB spol. s r.o., IČO: 28741064

Ovocná 84/5, 405 02 Děčín - Děčín V-Rozbělesy

Kontakt
Vejnarová, 739 62 77 63, zuzana.vejnarova@delfi.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Benecko

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services