Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Europasta SE - pracoviště, Olomouc, Litovel (informace o místu práce: Litovel)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 100000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Nástup možný ihned. Ranní směna - 40 hodin týdenní úvazek (není zahrnuta přestávka)Životopisy zasílejte POUZE na e-mail: prace@europasta.eu tel: 724 371 848Čím vynikáte? - Manažerskými a technickými znalostmi v oblasti strojních zařízení a technologií a výrobních procesů- Schopností nést zodpovědnost za:- Strategii technického rozvoje závodu s cílem zefektivnit výrobu a zvýšit výkon a produktivitu- Posílení součinnosti výroby a údržby - Navrhovat a realizovat investice do nových výrobních technologií- Optimalizace technicko-výrobních procesů na základě aktuálních trendů, zlepšování kvality- Vytváření pracovních postupů, standardů a záznamů (standardizace procesů výroby a údržby)- Řešení kompletního systému technického nákupu včetně jednání se zahraničními partnery- Vedení týmu manažerů a spolupracovníků Jaká jsou naše očekávání?- VŠ vzdělání technického zaměření- Minimálně 5-ti letá zkušenost s vedením technického nebo výrobního úseku (zkušenosti z potravinářství výhodou)- Zkušenosti s vyjednáváním v nákupu- Povaha a chování lídra, který má snahu vylepšovat a zefektivňovat- AJ na úrovni min. B2 slovem i písmem- Vysoká úroveň práce na PC (znalost odborných programů např. CAD výhodou)- Řidičské oprávnění skupiny B- Dobrý zdravotní stavCo vám naše společnost nabízí?- práci ve stabilní společnosti úspěšné na evropském trhu (i v době covidové), práci u nejvýznamnějšího výrobce těstovin v ČR- moderní pracovní prostředí- motivační mzdu ve výši 100 tis. Kč, - služební vůz i k soukromým účelům, standardní vybavení notebook, mobilní telefon - benefity: 5 týdnů dovolené, nadstandardní penzijní připojištění, příspěvek na stravování - závodní jídelna, kantýna- cílené vzdělávání, osobní a profesní růst, který podporujeme- kurz AJ zdarma- flexibilitu pracovní doby, vlastní organizace práce- finanční odměny za zlepšovací návrhy, - pracovní poměr na dobu neurčitou po zkušební době, budete-li pracovně zdatníJe Vaší silnou stránkou strategie? Zajistíte technický rozvoj závodu s cílem maximalizovat výkon a efektivitu výroby? Vytvoříte podmínky pro co nejlepší součinnost výroby a údržby? Je Vám vlastní spolupráce s externími českými i zahraničními dodavateli? Umíte podpořit synergetickou spolupráci uvnitř společnosti? Chcete být součástí úzkého vedení společnosti a podílet se na jeho celém rozvoji závodu Litovel? Jste přirozený leader? Ano? .. Vítejte u nás!

Nabízené výhody

  • Jízdní výhody -
  • Podnikové stravování -
  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

Europasta SE, IČO: 28115414

U Sila 246, 373 82 Boršov nad Vltavou - Poříčí

Kontakt
Kontakt, 724 371 848, prace@europasta.eu

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Litovel

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services