Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Krajský úřad Olomouckého kraje, Olomouc, Olomouc (informace o místu práce: Olomouc)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 24770 - 36470 Kč

Nástup od: 4. 2. 2022

Poznámka: Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve.Charakteristika vykonávané práce: koordinace účetní uzávěrky včetně analytických a metodických prací spojených s konsolidací, komplexní vedení účetních knih účetní jednotky, zpracovávání a odesílání finančních a účetních výkazů a výkazů Pomocného analytického přehledu do Centrálního systému účetních informací státu.Požadavky: - dosažené vzdělání: VŠ- obor vzdělání: ekonomika výhodou- znalosti oboru: zákon o účetnictví a prováděcí vyhlášky, České účetní standardy, zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zákon o krajích, vedení podvojného účetnictví ve vazbě na rozpočet územních rozpočtů a rozpočtovou skladbu- zvláštní odborná způsobilost není požadována- zkušenost v řízení kolektivu minimálně 2 roky výhodou- praxe ve veřejné správě výhodou- praxe v oboru: v posledních 5 letech výhodou- jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodouDalší požadované dovednosti:- uživatelská znalost PC (MS Office)- samostatnost- komunikativnost- smysl pro týmovou práci - schopnost analyticky a koncepčně mysletPřihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na místo: vedoucí oddělení účetnictví a výkaznictví na Odboru ekonomickém Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje Personální útvar Jeremenkova 40a, 779 00 Olomouc nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 4. 2. 2022 do 12:00 hodin.kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Mgr. Olga Fidrová, MBA telefon: 585 508 502, email: o.fidrova@olkraj.cz. Náležitosti přihlášky jsou: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu, telefonní spojení (číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana), datum a podpis. V přihlášce je nutné uvést, že uchazeč splňuje požadavky uvedené v podmínkách výběrového řízení na dané místo v členění dle tabulky (např. znalost práce s výpočetní technikou-v jakých programech, praxe ve státní správě nebo samosprávě od … do … u organizace .. název, popř. reference sdělí .. jméno, příjmení, kontakt). Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na: https://udeska.olkraj.cz/dokument?ude?KUOL0B4CUJOT-0O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, e.simkova@olkraj.cz), a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály archivovány a skartovány dle platných právních předpisů.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ magisterské

Inzerující společnost

Olomoucký kraj, IČO: 60609460

Kontakt
Olga Fidrová, 585 508 502, o.fidrova@olkraj.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Olomouc

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services