Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Nemocnice Šumperk a.s., Šumperk, Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 30000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Naplňuje Vás práce všeobecné sestry a spokojenost pacientů je pro Vás na prvním místě? Chcete zúročit nabyté zkušenosti a jste připraven/a vést a motivovat tým svěřeného oddělení? Neváhejte - hledáme právě Vás! Nemocnice Šumperk a.s. vyhlašuje výběrové řízení pro obsazení vedoucí pracovní pozice: vedoucí sestra/bratr ošetřovatelských lůžek Zábřeh Požadujeme: - odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb. (výhodou VŠ vzdělání ošetřovatelského směru, specializační vzdělání v oboru Ošetřovatelská péče v geriatrii, interních oborech či intenzivní péči, Organizace a řízení ve zdravotnictví); - zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost;- 5 let odborné praxe (na obdobném lůžkovém oddělení výhodou, ale není podmínkou); - zkušenost s vedením týmu;- výbornou znalost standardů ošetřovatelské péče ve zdravotnictví; - základní orientace v ekonomice zdravotnictví; - uživatelská znalost práce na PC (MS Windows, MS Office); - samostatnost a odpovídající pracovní nasazení, schopnost koordinace týmové práce, aktivnía pozitivní přístup, proklientsky orientované a vstřícné vystupování, týmového ducha, spolehlivost, pracovitost, odolnost vůči stresu, časovou flexibilita a ochotu kontinuálně se vzdělávat. Náplň: - vedení 22 členného týmu NLZP; - úzká spolupráce s vrchní sestrou, s primářem oddělení, s vedoucími oddělení a sociálními subjekty;- podílení se na neustálém zvyšování kvality poskytované péče, zavádění nových postupů do praxe, materiálně technickém rozvoji oddělení; - podílení se na vedení zdravotnické dokumentace a s ní související dokumentace; - zajišťování dílčí personální agendy, práce s personálním systémem; - kontrolní činnost. Nabízíme: - zázemí a pracovní stabilitu u významné soukromé společnosti; - seberealizaci a možnost profesního růstu; - plný pracovní úvazek; - stabilní a motivující mzdové ohodnocení; - široké finanční i nefinanční zaměstnanecké benefity https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/benefity-pro-zamestnance - Multisport karta, osobní poradenství - služba ELA, zvýhodněné zaměstnanecké volání, karta benefitů, příspěvek na stravné, dovolená 25 dní, akce pro zaměstnance atd. Místo a lhůta pro podání přihlášky: Přihlášky do výběrového řízení je možné podat do 11.2.2022 prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.nemocnicesumperk.cz v sekci "Kariéra a vzdělávání" v záložce "Kariéra" (https://www.nemocnicesumperk.cz/kariera/nabidka-prace) nebo osobně k rukám náměstkyně pro NLZP Nemocnice Šumperk a.s. v obálce, označené "VŘ - VEDOUCÍ SESTRA OŠETŘOVATELSKÝCH LŮŽEK".Seznam dokladů, které uchazeči přikládají k přihlášce do výběrového řízení:-strukturovaný profesní životopis se zaměřením na odbornou praxi + motivační dopis;- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci;- výpis z rejstříku trestů (neplatí pro zaměstnance Nemocnice Šumperk a.s.);- návrh vlastní koncepce organizace práce oddělení s lůžkovou složkou v oblasti ošetřovatelské péče a řízení NLZP.

Nabízené výhody

  • Dovolená navíc -
  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Nemocnice Šumperk a.s., IČO: 47682795

Nerudova 640/41, 787 01 Šumperk - Šumperk

Kontakt
Renata Vaverková, 583334562, renata.vaverkova@nemocnicesumperk.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services