Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: LIPNO SERVIS s.r.o., Český Krumlov, Lipno nad Vltavou (informace o místu práce: Lipno nad Vltavou)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 35000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Chcete pracovat v jednom z největších letních i zimních areálů v České Republice? Láká Vás práce jak na horách, tak i u vody? Máte zkušenosti s vedením kempu?Přidejte se k nám a využijte příležitosti si v zimě zalyžovat a v létě načerpat sílu u Lipna!Náplň práce:Kemp (březen - říjen)o Zajišťuje služby související s provozem a rozvojem kempuo Zaškoluje a následně kontroluje brigádníky a recepčnío Provádí rozpis služeb a případnou koordinaci pracovníků kempuo Vede kompletní agendu související s chodem kempu, pokladní a účetní evidencio V případě potřeby se podílí na organizaci společenských a kulturních akcí v kempuo Zaštiťuje příjem a vedení evidence hostů a poskytování služebo Vyřizuje případné reklamaceo Eviduje a prodává doplňkový sortimento Vytváří směrnice a manuály, zároveň dohlíží na jejich dodržovánío Poskytuje informace klientům a to verbálně přímo na recepci, či písemně a to prostřednictvím komunikačních prostředků (telefon, e-mail) a to v českém a cizím jazycePokladny (listopad-únor), zástupce vedoucího pokladeno Spolupracuje s vedoucí pokladen a zajišťuje plynulý chod daných provozůo Vypomáhá na provozech pokladny/KICo Podává informace návštěvníkům a řeší případné problémyo Pracuje s pokladními systémy, obstarává hotovostní a bezhotovostní platbyo Zajišťuje administrativní podporuo V případě potřeby zaškoluje nové zaměstnance, případně brigádníkyPožadujeme:o min. SŠ vzdělánío znalost AJ či NJ, schopnost domluvit se se zákazníkyo dobrou znalost práce na PCo praxi s komunikací se zákazníkyo samostatnosto komunikativnost a důslednosto praxe na obdobné pozici výhodouNabízíme:Nabízíme:o 5 týdnů dovolenéo Příspěvek na stravovánío Firemní oblečenío Slevy na nákup v prodejně INTERSPORT Lipnoo Možnost využití sportovního vybavení jednotlivých půjčoveno Volný vstup do Aquaworld Lipnoo Skipas pro vlastní použití zdarmao Volný vstup na Stezku korunami stromů a do Království lesao Sleva v restauraci STODOLA a v cukrárně POVIDLOŇ Kontaktní osoba paní Tereza Perníková, tel. 721 713 685, e-mail: prace@lipnoservis.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Inzerující společnost

LIPNO SERVIS s.r.o., IČO: 26016885

Lipno nad Vltavou 307, 382 78 Lipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou

Kontakt
Tereza Perníková, 721 713 685, prace@lipnoservis.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services