Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: AUTO HÉGR, a.s. - prac. Šumperk - Autosalon Škoda Auto Hégr, Šumperk, Šumperk (informace o místu práce: Šumperk)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Dvousměnný provoz

Mzda: 25000 - 32000 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Stručný popis práce:nabídka a prodej výkonů servisních služeb včetně náhradních dílů a příslušenství, vystavování zakázkových listů a účtů za provedené opravy, přidělování zakázek automechanikům, optimalizování pořadí realizace zakázek a vytížení servisní dílny, provádění výstupní kontroly všech realizovaných zakázek, zajišťování vysoké kvality práce a komplexního provedení všech požadavků zákazníků, řízení a metodické vedení automechanikůPožadujeme:- SŠ vzdělání s maturitou- technické zaměření vzdělání je výhodou- praxe ve funkci servisní poradce, přejímací technik, servisní technik, mistr dílny nebo automechanik je výhodou- řidičské oprávnění pro skupinu vozidel B a zkušenosti s řízením vozidel skupiny B- uživatelskou znalost PC (MS Windows, MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS Internet Explorer)- organizační schopnosti; vysoké pracovní nasazení- velmi dobré komunikační schopnosti; perfektní vystupování- ochotu učit se, tvořit a zkoušet nové věci; loajalitu vůči zaměstnavateliNabízíme:- příležitost k seberealizaci- práci v zázemí autorizovaného prodejce Škoda Auto, a. s.- týmovou práci- směnovou práci- odpovídající měsíční plat- měsíční odměny dle výsledků práce- slevy na výrobky a služby prodávané společností Auto Hégr, a. s.- výhodný mobilní tarif pro soukromý mobilní telefon, a to i pro Vaše rodinné příslušníky- kvalifikační růst a odborná školení - vše plně hrazeno firmou- pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli - plně hrazeno firmouVíce informací o společnosti Auto Hégr, a. s. najdete na www.auto-hegr.cz. Prac. doba ranní 7-15:30, odpolední 10-18.00.Písemné žádosti se strukturovaným životopisem zasílejte do 6. 2. 2022 e-mailem nebo jako psaní na adresu: Auto Hégr, a. s., Jesenická 2839/1b, 787 01 Šumperk. V případě, že se přihlásíte do tohoto výběrového řízení a nebudete kontaktováni pracovníky společnosti Auto Hégr, a. s. do 20. 2. 2022, vezměte prosím na vědomí, že jste nepostoupili do dalšího kola tohoto výběrového řízení, a že tuto skutečnost Vám již nebudeme sdělovat žádnou jinou formou.

Nabízené výhody

  • Jiné výhody -

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

AUTO HÉGR, a.s., IČO: 25869833

Hněvotínská 658/54a, 779 00 Olomouc - Neředín

Kontakt
Jan Diviš, 603851261, vedeni@sumperk.auto-hegr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Doprava, spedice, logistika

Lokality: Šumperk

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services