Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Člověk v tísni, o.p.s., Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 37000 - 40000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: MÍSTO VÝKONU : Šafaříkova č.p. 635/24, Vinohrady, 120 00 Praha 2KONTAKT PRVOTNĚ E-MAILEM : Kociánová Eliška, e-mail: kariera@clovekvtisni.czZájemce prosíme, aby nám na kariera@clovekvtisni.cz zaslali svůj životopis a motivační dopis (max. 1 strana A4) v angličtině.Text inzerátu v AJ zde: https://www.clovekvtisni.cz/kariera/project-manager-of-the-east-european-program-1200jo English version bellow.Název pozice: Projektový/á manažer/kaLokalita: Praha (s pracovními cestami do zahraničí)Datum nástupu: po dohoděPracovní smlouva: plný úvazekNÁPLŇ PRÁCE" Plánování a koordinace aktivit jednotlivých zemí, zaměřených především na podporu lidských práv a nezávislých medií, politicky pronásledovaných a občanských aktivistů." Vývoj projektů, včetně psaní návrhů projektů a podávání zpráv" Správa projektové dokumentace" Spolupráce s finančním manažerem na rozpočtech jednotlivých projektů" Společně s "Úředníkem pro mezinárodní advokacii" připravit a implementovat plán advokacie pro cílovou východoevropskou zemi" Pravidelný kontakt s partnerskými organizacemi a dárci" Formulace celkové strategie konkrétního programu země v koordinaci s vedením Východoevropského programu" Příležitostné návštěvy daného regionuVhodní kandidáti by měli splňovat následující:" Vysokoškolské vzdělání v relevantním oboru" Hovoří plynně rusky a anglicky. Vítaná je i znalost češtiny, není ale nezbytná" Nejméně dvouletá zkušenost na vnitrostátní nebo mezinárodní úrovni v oblasti občanské společnosti, lidských práv nebo mezinárodního rozvoje" Dobré porozumění politickým otázkám a trendům v oblasti bývalého Sovětského svazu" Vynikající organizační a komunikační dovednosti" Schopnost efektivně řídit čas a zvládat více úkolů" Koncepční myšlení a spolehlivost" Schopnost pracovat samostatně i v rámci týmu" Zkušenosti se sociální prací, krizovou intervencí a podporou ohrožených skupin jsou výhodouNabízíme:" Možnost pracovat v dobře zavedené nevládní organizaci s mezinárodním dosahem" Zajímavá a smysluplná práce v týmu zkušených a vysoce motivovaných" Prostor pro osobní rozvoj a růst" Měsíční odměna v rozmezí 37 000 až 40 000 Kč + 25 dní placené dovolené za rok" Smlouva na jeden rok s možností prodloužení" Pracovní cesty do zahraničíZájemce prosíme, aby nám na kariera@clovekvtisni.cz zaslali svůj životopis a motivační dopis (max. 1 strana A4) v angličtině.Text inzerátu v AJ zde: https://www.clovekvtisni.cz/kariera/project-manager-of-the-east-european-program-1200jo Zaměstnanecké výhody : dětský klub (pro děti 2 až 6 let), 25 dnů dovolené.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Člověk v tísni, o.p.s., IČO: 25755277

Šafaříkova 635/24, 120 00 Praha 2 - Vinohrady

Kontakt
Eliška Kociánová, , kariera@clovekvtisni.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services