Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Krajské ředitelství policie Středočeského kraje - Sídlo, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22980 - 33790 Kč

Nástup od: 1. 3. 2022

Poznámka: Kontakt:martin.chyle2@pcr.czUpřesňující informace:Zajišťování komplexní právní činnosti v oblastech řešení pohledávek - přihlašování do insolvenčního řízení, exekuce, jednání se soudy v záležitostech pohledávek, zpracování žádostí podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, zpracování dohod, obchodních a jiných smluv s organizacemi, právnickými a fyzickými osobami na dodávky paliv, zboží, materiálu, služeb, energie, případně ostatních médií, smluv na pronájem či bezplatné užívání nemovitostí, jiných objektů, zařízení nebo jejich částí, zpracování podkladů pro rozhodnutí ředitele krajského ředitelství ve věcech kázeňských v kázeňských řízení o přestupcích příslušníků Policie České republiky a zastupování krajského ředitelství v řízeních před soudy, státními orgány a organizacemi, v řízení se soudními exekutory a exekutorskými úřady. Zkušební doba 3 měsíce, pracovní poměr na 1 rok s perspektivou převedení na dobu neurčitou. Platová třída 11 dle NV č. 341/2017 Sb. dle započitatelné praxe + zvláštní příplatek. Požadujeme trestní bezúhonnost, řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič, znalost MS Office, velmi dobrá znalost obecně závazných právních norem např. zákon č. 182/2006 Sb., insolvenční zákon, zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, zákon č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupování v právních vztazích, zákon č. 273/2008 Sb., o Policii České republiky, zákon č. 361/2003 Sb., o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, zákon č. 99/1963 Sb., občanský soudní řád, zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, zákon č. 500/2014 Sb., správní řád.Zaměst.výhody:25 dnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, stravování v areálu, příspěvek na penzijní připojištění a životní pojištění, možnost využití vlastních rekreačních zařízení i pro členy rodiny za zvýhodněné ceny, dětský tábor, příspěvek na dětskou rekreaci, příspěvek na kulturu a sport, možnost poskytnutí bezúročné půjčky na bytové účely.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje, IČO: 75151481

Kontakt
Martin Chýle, , martin.chyle2@pcr.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services