Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: BISO-Keibel s.r.o., Strakonice, Radošovice (informace o místu práce: Radošovice)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 60000 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Hlavní úkoly:- řídit výrobu a dohlížet na plnění dodacích termínů podle plánu výroby a kvalitativních ukazatelů.- zodpovědnost za nastavování a dosahování firemních cílů a výkonnosti- spolupracovat zejména s technickým oddělením a odd. kvality- spolupracovat na plánu výroby- zvyšovat efektivitu výroby, provádět opatření ke snižování výrobních časů- vést cca 10 přímých podřízených (jejich motivace, organizace práce, rozvoj, hodnocení)- komunikace a spolupráce se sesterskou firmou v Německu- podpora a reporting technickému řediteliProfil kandidáta:- VŠ, SŠ technického směru - na hledanou pozici předpokládáme technicky vzdělaného člověka v oboru strojírenství, především znalého procesu svařování, zpracování kovů a montáže.- min. 5 let praxe na obdobné pozici - manažerská prokazatelná praxe na pozicích vedoucí výroby, vrchní mistr ve středně a malosériové výrobě.- Německý jazyk na pokročilé úrovni je podmínkou - uživatel jazyka, který dokáže porozumět hlavním myšlenkám textů, dokáže se účastnit rozhovoru natolik plynule a spontánně, že může vést běžný rozhovor s rodilými mluvčími.- zkušenosti s vedením týmu - člověk na této pozici je převodovou pákou směrem od vedení k zaměstnancům. Sám musí mít ambice chtít plnit úkoly za dodržení plánovaných nákladů času.- flexibilita, odolnost vůči stresu - je schopen svou pozici vnímat v kontextu všech požadavků, které vyžadují stále nová řešení. Je pracovníkem, který vnímá činnost svých spolupracovníků a svou jako "službu" zákazníkům.- řídící, organizační a komunikační schopnosti - požadujeme schopnost vnímat názory stávajícího pracovního kolektivu, vyhodnotit atmosféru a nálady jednotlivců a nasměrovat energii zaměstnanců směrem k dosahování cílů. Neustále kontroluje kapacitní plány a stanoví opatření v rámci zákonných norem k dodržení dodacích termínů.Nabízíme:- HPP na dobu určitou 2 roky, s možností prodloužení na dobu neurčitou- zázemí nadnárodní výrobní společnosti- motivující finanční ohodnocení - 60 000,- Kč.- příspěvek na stravování (možnost obědů nebo stravenek sodexo)- firemní vzdělávání- profesní rozvoj- k zastávané funkci není poskytnut služební automobil- 5 týdnů dovolené- a další firemní benefity..KONTAKT: telefonicky v době od 6:00-14:00 hod., Horejšová Lucie, tel.: 603274006, 383312534, e-mail: horejsova@biso.cz

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

BISO - Keibel s.r.o., IČO: 42384028

Radošovice 147, 386 01 Radošovice - Radošovice

Kontakt
Lucie Horejšová, 603274006, horejsova@biso.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services