Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: Národní muzeum v přírodě, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm (informace o místu práce: Rožnov pod Radhoštěm)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 22260 - 34790 Kč

Nástup od: 1. 2. 2022

Poznámka: Požadujeme- vysokoškolské vzdělání přírodovědného směru se zaměřením na zemědělstvínebo humanitního směru (muzeologie, etnologie, historie)- praxe v oboru vítána - zodpovědnost, pečlivost, samostatnost i schopnost týmové práce- schopnost jednat s lidmi- tvůrčí dovednost, manuální zručnost- flexibilitu (pružná pracovní doba, práce o víkendech)- ochotu učit se novým věcem a dále se vzdělávat- znalost práce na PC (Microsoft Office)- aktivní znalost anglického nebo německého jazyka - trestní bezúhonnost- řidičský průkaz B výhodouNáplň práce:- odborné zpracování sbírkových fondů (zemědělství, transport aj.) - tvorba sbírky, evidence, inventarizace, katalogizace- výzkum a praktické převádění poznatků do praxe v oblasti tradičního zemědělství a historické kulturní krajiny, zvláště pak pěstování tradičních a krajových odrůd - aplikace výzkumu prostřednictvím tvorby expozic a výstav- spolupráce na koncipování a utváření exteriérů expozičních areálů z hlediska pěstování tradičních rostlin a historické krajiny- odborná publikační činnost, aktivní účast na konferencích, seminářích či formou jiných výstupů- tvorba a účast na programech muzea zaměřených na prezentaci tradičních postupůNabízíme:- práci na úvazek 1,0- smlouvu na 1 rok s možností prodloužení- stabilitu státní příspěvkové organizace- zajímavou a tvůrčí práci v kulturní instituci navazující na dlouhou tradici péče o kulturní dědictví- finanční ohodnocení dle nařízení vlády č. 300/2019 Sb. v platném znění - po zapracování osobní příplatek a další finanční ohodnocení- volný vstup do státních muzeí- možnost dalšího profesního vzdělávání- 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování a další výhodyLhůta pro přijímání přihlášek: 21. ledna 2022 do 14:00 hodinMísto a způsob podání přihlášky:- osobně nebo doporučeným dopisem na adresu Národní muzeum v přírodě, Palackého 147, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm (rozhoduje razítko podání)- na obálku napsat: KURÁTOR - NEOTVÍRATVýběrové řízení je dvoukolové, vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru. Materiály poskytnuté v rámci přihlášky nebudou uchazečům vráceny. Národní muzeum v přírodě si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit.Kontaktní osoba: Mgr. Lenka Kučerová, vedoucí Odd. výzkumu a sbírkových fondů, tel. 571 757 177, e-mail: lenka.kucerova@nmvp.cz Součástí písemné přihlášky musí být:" strukturovaný profesní životopis včetně kontaktních údajů a přehledu publikační činnosti" motivační dopis v českém jazyce " kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání " písemný souhlas se zpracováním osobních údajů podle ZOOÚ podle ustanovení § 5 odst. 2. zákona č. 101/2000 Sb." platný výpis z rejstříku trestů

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: VŠ Bakalářské

Inzerující společnost

Národní muzeum v přírodě, IČO: 00098604

Kontakt
Lenka Kučerová, 571 757 177, lenka.kucerova@nmvp.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Specialisté

Lokality: Rožnov pod Radhoštěm

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services