Models.UradPrace.Cs

Hledaná pozice

Models.UradPrace.Cs

Místo práce: MEGA a.s. Ke Klíčovu č.p. 191/9, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 30000 - 50000 Kč

Nástup od: 15. 12. 2021

Poznámka: Lysá Věra Mgr., tel.: 775018384, e-mail: prace@mega.czCO VÁS U NÁS ČEKÁ?? Definování strategie nákupu s ohledem na požadavky ostatních útvarů a finanční rozpočet.? Implementace nákupní strategie.? Sestavení a správa rozpočtu nákupu.? Komplexní řízení činností souvisejících s nákupními procesy uvnitř organizace.? Vyhledávání úspor a optimalizace nákupních procesů.? Nákupní marketing - analýza a průzkum trhu.? Koordinace procesu vyhledávání nových dodavatelů.? Stanovení výběrových řízení na dodavatele.? Vyjednávání o cenách s dodavateli.? Provádění auditu a stanovování ratingu dodavatelů (hodnocení kvality).? Udržování a posilování vztahů s dodavateli.? Operativní management dodavatelů.? Řešení reklamací v rámci dodavatelsko-odběratelských vztahů.? Nastavování kontrolních mechanizmů.? Zakládání objednávek a smluv do interní firemní database? Vedení evidence objednávek, sledování objednávek, vedení harmonogramů dodávek? Spolupráce s vedením projektového týmu ? Spolupráce s projektanty při tvoření objednávek? Kontrola objednávek? Spolupráce při tvorbě podkladů pro ISO společnosti? Připomínkování dokumentů ISO? Účast na interních a externích auditech ISOJAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME?o Min. středoškolské vzdělání nejlépe technického zaměření (strojní průmyslová škola)o Odborná praxe na obdobné pozici (projektant, nákupčí, stavbyvedoucí) - alespoň 3 rokyo Technická povědomost o strojním zařízení (čerpací, dávkovací technika, potrubí, armatury, prvky MaR apod.)o Anglický jazyk na komunikativní úrovnio Znalost technické dokumentace (technologická schémata)o Samostatný přístup k řešení zadaných úkolůo Řidičský průkaz sk. Bo Znalost práce na PC (MS Office)CO ZÍSKÁTE?o zajímavou práci v soukromé české společnosti s unikátním know-how v oboru s působností po celém světěo měsíční mzdu v rozpětí 30.000,- až 50.000,- Kč podle praxe + pololetní/roční odměnyo 5 týdnů dovolenéo pružnou pracovní dobu v 37,5 hodinovém pracovním týdnuo umožníme Vám na sobě pracovat, sami si vyberete školení v oboruo příjemné pracovní prostředí v moderně vybavené budověo kafeterii Edenred, příspěvky na penzijní připojištění, telefon i k soukromým účelům, odměny k výročím, příspěvek na stravování, zvýhodněné úvěry a půjčky

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Požadované dovednosti

  • Angličtina - Aktivní - -

Inzerující společnost

MEGA a.s., IČO: 44567146

Drahobejlova 1452/54, 190 00 Praha - Libeň

Kontakt
Věra Lysá, 775018384, prace@mega.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Praha

Zdroj nabídky:

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services